Aktywne Wpisy

Moseva +21
JakΔ
ΕciemΔ wciskasz sobie od lat?
Ja zacznΔ: od jutra dieta ( Ν‘Β° ΚΜ― Ν‘Β°)
Ja zacznΔ: od jutra dieta ( Ν‘Β° ΚΜ― Ν‘Β°)

EDWARD_MORDAKE +14
Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeΕΌyΕem incepcje XD
ByΕem sobie we Εnie, skumalem siΔ ΕΌe to sen ale sceneria to byΕ koΕciΓ³Ε, duΕΌo ludzi, mΓ³wiΔ a dla beki im powiem ΕΌe to sen - ich oczy siΔ zmieniΕy na czarne, kaΕΌdy siΔ na mnie zaczΔ Ε gapiΔ, creepy jak c--j, podeszΕa do mnie kobieta mΓ³wi "nie powinno Ciebie tutaj byΔ" i pum nagle czerΕ, obudziΕem siΔ, nagle skumaΕem ΕΌe to znowu jest sen,
ByΕem sobie we Εnie, skumalem siΔ ΕΌe to sen ale sceneria to byΕ koΕciΓ³Ε, duΕΌo ludzi, mΓ³wiΔ a dla beki im powiem ΕΌe to sen - ich oczy siΔ zmieniΕy na czarne, kaΕΌdy siΔ na mnie zaczΔ Ε gapiΔ, creepy jak c--j, podeszΕa do mnie kobieta mΓ³wi "nie powinno Ciebie tutaj byΔ" i pum nagle czerΕ, obudziΕem siΔ, nagle skumaΕem ΕΌe to znowu jest sen,

Reprezentacja CuraΓ§ao zadebiutuje na Mistrzostwach Εwiata 2026 jako kraj z najmniejszΔ populacjΔ w dziejach mundialu. To niezwykΕa historia druΕΌyny, ktΓ³ra wykorzystaΕa swojΔ szansΔ w eliminacjach i po raz pierwszy zagra na najwiΔkszej piΕkarskiej scenie Εwiata.
W fazie grupowej CuraΓ§ao zmierzy siΔ z gigantami: Niemcami, Ekwadorem oraz WybrzeΕΌem KoΕci SΕoniowej. Czy debiutant bΔdzie w stanie sprawiΔ sensacjΔ?
SprawdΕΊ, jak wyglΔ daΕa droga CuraΓ§ao na mundial, kto byΕ najwiΔkszΔ gwiazdΔ eliminacji i kiedy reprezentacja rozegra swoje mecze na MΕ 2026.
https://dziennikpilkarski.pl/curacao-na-ms-2026-historyczny-debiut-kraju-z-najmniejsza-populacja-w-dziejach-mundialu/
#pilkanozna #mundial #ms2026 #mistrzostwaswiata2026
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz