Wpis z mikrobloga

bo wolne koleżanki poumierały

@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Tylko faktycznie można odnieść takie wrażenie, bo gdzie człowiek nie pójdzie tam nie ma singielek. To jest problem który ma swoim przykładzie opisuje tu od dawna. Kryzys samotności w przypadku kobiet nie występuje. Każda, od nastolatki, po 30 lat jest już zajęta XD więc zakumplowanie sie z singielką w tych czasach to poważna sprawa…
  • Odpowiedz
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: jeśli kobieta chce mieć dzieci to średnio musi wyrobić się jakoś tak do 35 lat. Tak więc facet jeśli chce mieć dzieci to musi znaleźć taką do 35 lat.

Odlicz zajęte kobiety, odlicz samotne matki które nie wiadomo czy chcą mieć kolejne, twoje dzieci, to jeszcze czy się w ogóle nadają do związku po swoich przejściach i podejściu ,,ty nie jesteś jej/jego ojcem to się nie odzywaj", odlicz alternatywki
  • Odpowiedz
wy jesteście młodzi a zachowujecie się jakbyście byli dziadami po 80 lat z narzekaniem gdzie kogoś poznać, bo wolne koleżanki poumierały

@Yenn_z-Wyspy7Slonc: po pierwsze żeby to zrozumieć musiałabyś być facetem, bo jako kobieta masz z automatu tłumy orbiterów.
po drugie nie wiem czy wiesz ale świat nie stoi w miejscu i przed czasami internetu było łatwiej poznawać ludzi.
po trzecie panuje exodus kobiet ze wsi i g---o-miasteczek do kilku dużych
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: ona mówi, że każdy sobie kogoś naturalnie gdzieś pozna, zwykła laska spotka tłumy orbitrów, fanów, sponsorów, przystojniak wiele dupeczek, a przegryw divę - każdy ma szansę spotkać swoją miłość
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Sorry, skasowało mi się :)

Tak, wiem, że to czasochłonne i pracochłonne, ale znalezienie właściwej dla siebie osoby to ciężka praca; komuś się powiedzie, a komuś innemu nie. Być może p------ę głupoty, ale robię to w dobrej wierze i opowiadam o rzeczach, które mi pomogły.

1) Popyt i podaż
Brzydkie i średnie dziewczyny są postrzegane przez niepewnych siebie facetów jako łatwy łup, więc są otoczone ich zalotami = odrzucą cię, nawet jeśli
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi: nie mówimy tu o facetach 30+ które od 16 roku życia szukają kobiet, ja piszę o tym że masz 16 masz dziewczynę, masz 20 masz inną, jesteście razem i po studiach się pobieracie. Macie podobny punkt widzenia na wiele spraw, z podobnych środowisk się wywodzicie.
  • Odpowiedz
Brzydkie i średnie dziewczyny są postrzegane przez niepewnych siebie facetów jako łatwy łup, więc są otoczone ich zalotami = odrzucą cię, nawet jeśli wyglądasz jak Henry Cavill.

Najładniejsze dziewczyny są postrzegane jako niedostępne i nikt nawet nie próbuje do nich zagadać. Więc jeśli nabierzesz odwagi, masz naprawdę duże szanse na zawarcie znajomości, która później może zaowocować.

@dalekozabugiem: dawno i nie prawda.

To nie znaczy, że masz być niewierny, tylko po prostu nie
  • Odpowiedz
@jakby_nie_patrzec: jest nadwyżka mężczyzn w wieku 18-35 lat. Nie pamiętam już o ile, 200 tys.

Tak mi AI google odpisał:
Skala zjawiska (18-35 lat): Nadwyżka ta wynosi łącznie kilkaset tysięcy osób. W samej grupie wiekowej 20-29 lat szacuje się, że mężczyzn jest o ponad 300 tysięcy więcej niż kobiet.

300 tys. chłopa, wiesz ile to jest singli i jak bardzo kobiety mogą sobie przebierać? A jeszcze nie każda dziewczyna w
  • Odpowiedz