Wpis z mikrobloga

Edyta poszła, zgoliła głowę na łyso i z hejtu teraz cała masa komentarzy "jesteś cudowna, anioł <3"
Piękny charity washing.

Aż autentycznie wzięło mnie, że cała masa ludzi to NPC. W grze okradniesz dom NPC, ale po włamie dasz 2 złote monety, które ukradłeś z domu, i NPC będzie Cię zachwalać.

#latwogang #bekazpodludzi #konfitura
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SlepyBazant: no z plusów to dla kobiet to jest serio wielkie poświęcenie, chłop to po roku już ma fajny fryz a u kobiet to minimum 4 lata, jakby do tej łysiny Edytka dorzuciła przeprosiny dla konfitury to bym jej wybaczył xD
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: proste, katujesz państwo na dziesiątki milionów złotych, ale wpłacasz na zbioreczkę promil tego co nakradłeś i juleczki poruszone niewyobrażalną dla nich sumą pieniędzy kupują twoje produkty/usługi dają ci jeszcze więcej kasy i darmową reklamą. Infinite money glitch XD
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: zaloże sie ze Pazura dostał telefon z agwncji Pijarowej żeby jechali na sygnale wręcz do mieszkania Łatwoganga że tam można nadrobić utracone szkody wizerunkowe ale cena to zgolenie swojej baby na łyso
  • Odpowiedz
@SlepyBazant mało tego, potem te npc będą bronić za wszelką cenę swojego idola, bo "dobrze zrobił" I "uczciwy jest". Oraz "ma gest". A jak napiszesz wprost, że to C---a nie gest, tylko zwykłe, cyniczne działanie, to wyzwiska dostajesz i oburzenie, jak śmiesz tak twierdzić.

Chyba najgorsze jest to, że głos takich chorągiewek warty jest w wyborach tyle, co Twój.
  • Odpowiedz
W grze okradniesz dom NPC, ale po włamie dasz 2 złote monety, które ukradłeś z domu, i NPC będzie Cię zachwalać.

@SlepyBazant: przecież w rzeczywistosci tez i to wiadomo co najmniej od lat:

Filantrop jest to człowiek, który publicznie zwraca bliźniemu drobną cząstkę tego, co mu ukradł prywatnie.

~ Julian Tuwim
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: raz w życiu ogoliłem łeb na zero w pewne wakacje po maturze, jak człowiek zacząłem wyglądać dopiero w okolicach października (a w lato jeszcze skóra z głowy zaczęła mi złazić jak wężowi bo skóra nieprzyzwyczajona do słońca) więc 2/10 nie polecam.

Mało kto wyłapał, ale był taki moment w niedzielę, gdzie Łatwo udzielał wywiadu, a w międzyczasie wbiła się ta influencerka z tym blondasem Koselem, chłop łeb ogolił na
  • Odpowiedz