Wpis z mikrobloga

Nie wpłaciłem ani złotówki na Łatwogang ani nie włączam na WOŚP. Czemu? Mam UoP i jestem w II progu podatkowym, a dodatkowo jeszcze prowadzę działalność. Z moich przychodów co miesiąc jest taki podatek, że już nie mam zamiaru wpłacać nigdzie więcej. Te zbiórki to patologia, a to system jest do naprawy.

#latwogang #cancerfighters #wosp
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam UoP i jestem w II progu podatkowym, a dodatkowo jeszcze prowadzę działalność. Z moich przychodów co miesiąc jest taki podatek, że już nie mam zamiaru wpłacać nigdzie więcej.

@niekceszmnie: Ty to jesteś stary. Drugi próg? Wow, to chyba jesteś jakimś prezesem w korpo? Orlen? Microsoft?
  • Odpowiedz
@niekceszmnie system srystem, to napraw. Takie dziadkowe gadanie jest od kilkudziesięciu lat, a jedynie co zmienicie to strukturę żołądka, bo dostaniecie wrzodów i nadżerek z p0lackiej agresji. Stworzenie tej zbiórki to wypadkowa tego, że „system” jest upo - Wy tylko się zes*acie, ponarzekacie i otworzycie browara do komentarzy na tiktoku.
  • Odpowiedz
Stworzenie tej zbiórki to wypadkowa tego, że „system” jest upo

@specialovwski: Co ty chłopie snujesz za mitomańskie fantazje, ta zbiórka to nic innego jak happening youtubera bez związku z jakąkolwiek refleksją na temat jakiegokolwiek systemu i prawdą jest że g---o te pieniądze zmieniają i nie rozwiązują żadnego problemu, telepiecie się do tej zbiórki jak wibratory jakby te pieniądze cokolwiek zmieniały.

Nie wiem z kogo większa beka, z tych co z
  • Odpowiedz
@looznagooma a co Ci da jojczenie na system? Większość z Was będzie inhibitory pompy protonowej jeść, jak tictaci, a system of 50 lat będzie wyglądal dalej tak samo xD Siedzisz opasiony przed kompem i wykrzykujesz, że Lewandowski nie umie w piłkę kopnąć i zrobiłbyś to lepiej xD To prywatne pieniądze, nie chcesz wpłacać, nie musisz, ale przynajmniej nie przysrywaj się do decyzji ludzi, bo widzę, że Jaś Kapela w Ciebie wstąpił,
  • Odpowiedz
@specialovwski ja p------ę co to za kolejny bajkopisar, zaraz mi całą biografię uzupełnisz świrze bo śmiałem skrytykować walenie konia pod twoją ukochaną zbiórkę xD schizol tabletka XD

Jakbyś zamiast pisać wysrywy na mój temat przejrzał historię moich wpisów to byś zauważył np że jestem lekarzem XD ale sumie kto ci zabroni robić z siebie debila jakimiś p--------i o inhibitorach i matce xD
  • Odpowiedz
@looznagooma Lekarski chyba konczyles na Ukrainie, biorąc pod uwagę, że ciśniesz mi od schizoli, oczekujac jednocześnie przejrzenia historii Twoich wpisow względem obcego - te SSRI co przepisujesz pacjentom, to połowę sam zjadasz? podpowiem, że podobnie psychicznie chorych, jak Ty, muszę potem zszywać, jak maniakalnie łeb sobie rozwalisz od bicia glowa w ścianę xD Napisałem, żeby każdy zyl po swojemu, ty się pierwszy zesrales I napisałeś ten post - nie ma odwrot
  • Odpowiedz