Aktywne Wpisy

kt13 +56
Siedzę i serio myślę, za co ta karma....
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co

splinter96 +35
Włodzimierz Biały xD
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000029476
Pobierz

#rower
źródło: Screenshot_20260427-121444_Strava
PobierzTymczasem babcia przez resztę tygodnia ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file237936476561539693
PobierzD--a nie boli?
@JoeGlodomor: nie boli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ze mnie zodyn rowerzysta, na swoje usprawiedliwienie dodam górkę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Moje gratulacje! Dla mnie mega wynik
Dziś rowerek, a w weekend będą oglądani milionerzy jeżdżący w kółko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W tym sezonie odpuściłaś z powodu nowych regulacji? No pamiętam Cię z elitarnego tagu #f1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No coś w tym jest, że teraz każdy kierowca kopiuj wklej i wszędzie te politycznie poorawne postawy ( ͡° ʖ̯ ͡°) a z tymi torami to wiadomo, dlaczego tak się stało. Ale co zrobić, jak płynie kasa od arabów
Swoją drogą ja wróciłem do oglądania za sprawą hockenheim i cudów, jakie tam się działy. Jakoś wtedy znowu spodobały się wyścigówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba tak, ale nie to zaważyło, bo przecież widziałem na żywo (w tv) ( ͡° ͜ʖ ͡°) zwycięstwo Roberta. Po prostu śmiesznie się rozbijali i trochę jak dziecko się podjaralem rozwalonymi samochodami xD