Wpis z mikrobloga

#latwogang
Kurła co jest z wykopem?! Nawet TV Republika spropsowała zbiórkę, a wykop zesrany o to jak nie wiem co? Cisną po fundacji z góry nazywając przekrętami, jednocześnie na kontrargumenty odpowiadając, że trzeba poczekać i zobaczyć czy faktycznie pieniądze zostaną wydane z przeznaczeniem... dafaq?! I teraz nie wiem, czy to frustracja piwniczaków, że przebojowy oskariat utożsamia się z tą zbiórką, czy raczej jakiś spam ruskich botów, żeby czasem polacy za bardzo się nie zjednoczyli w słusznej sprawie.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dominias: republika wczoraj się nawet nie zająknęła na temat zbiórki tylko reklamowali swoją na dalsze szczucie - bali się, że część ich kasy pójdzie na chore dzieci. Tacy to ludzie
  • Odpowiedz
  • 117
@Dominias: Może to osoby które w przeciwieństwie do ciebie były już w-------e przez różne fundacje i widzą jakieś podobieństwa i red flagi? Fakt, że o tym piszą nie jest żadnym negatywem jak myślisz. To wartość dodatnia jeśli wszyscy patrzą fundacji na ręce. Bo przecież o to chodzi żeby jak najwiecej z tych pieniędzy faktycznie trafiło do dzieci nie do czyjejś kieszeni? Paradoksalnie oni mogli zapłacić w swoim życiu więcej niż
  • Odpowiedz
  • 2
@Wielka-Polska-Betonowa: republika nie jest git, ale słyną z tego, że negują i szczują na wszystko na co sami nie wpadli/nie jest zgodne z linią partii, więc skoro nawet takie mendy potrafiły spojrzeć pozytywnie na te zjednoczenie polaków w słusznej sprawie, to co to mówi o użytkownikaw wykopu? Dla mnie to zwykli smutni frustraci skoro z góry wylewają g---o pomyj na wszystkich zaangażowanych i samą fundację.
  • Odpowiedz
@Dominias: juz pomijając te szurskie wypowiedzi typu, właściciel jutro leci po nowa furkę itp. to wątpliwości zawsze są i będą bo to pierwszy raz fundacja będzie zarządzać 'takimi' pieniędzmi. Mało to razy dymali ludzi w Polsce na jakieś zbiorki. Pewnie przez te opinie ludzi skłoniło ich to do przedstawiania wydatków, bedoes sam juz się wczoraj gotował ze ludzie ich oskarżają także to nie tylko wykopki. - co po części wyjdzie
  • Odpowiedz
Może to osoby które w przeciwieństwie do ciebie były już w-------e przez różne fundacje i widzą jakieś podobieństwa i red flagi?

@Faggio: tak, wszystkie wykopki poszkodowane przez fundację xD
  • Odpowiedz
@cirspmtugp: Kilka lat temu co chwilę na wykopie zjawiał się ktoś kto potrzebował pomocy. Wykopki serio nieźle wtedy płacili na tego typu rzeczy, ale z czasem zaczęły pojawiać się hieny żerujące na dobrych chęciach u drugiego człowieka wrzucające tu typowy scam. Postawy wykopków nie wzięły się z księżyca tylko są ugruntowane ich przeżyciami. Zarówno za sprawą oszustw na tym portalu jak i tych scamach zewnętrznych które napotkali.
  • Odpowiedz
@Dominias:jesteś tu tyle że wiesz że kiedyś wykop promował zbiórkę na pokój dał magicala wtedy się nikt nie przejmował gdzie pójdą pieniądze gdyby to była inicjatywa wykopu to uwierz inne komentarze by były a druga sprawa to poziom wykopu dzisiaj to jakiś dramat
  • Odpowiedz
@Dominias: ja myślę, że za dużo było wałów przy takich akcjach. Szczególnie charytatywnych, szczególnie gdy zaczynali angażować się celebryci. Matka Teresa kiedyś była prawie świętą póki nie wyciekło co tam się działo i na co szła kasa. Zbiórka na samochód dla gościa, w którego wjechała Szydło też była wałem (przynajmniej pierwsza). I nie zrozum mnie źle, ja się cieszę, że ktoś chce robić coś pozytywnego i znajduje to społeczne poparcie,
  • Odpowiedz
@Dominias: nie wiem, może dlatego że pod całą inicjatywę podpięła się banda niedorozwiniętych celebrytów i moralnych zer? Nie krytykuję akcji, bo się tym nie interesowałem, ale każdemu dorosłemu powinna się zapalić przynajmniej lampka ostrzegawcza, jak do inicjatywy dołączają jakieś śliskie typy, które oszukiwały emerytów na garnkach po kilkanaście kafli.
  • Odpowiedz