Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +87
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +410
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

Ja wiem ze NFZ jest jakie jest ale uwierzcie mi, jak się diagnozuje raka albo inne poważne rzeczy to są skrócone ścieżki i tych ludzi naprawdę się leczy. Gorzej jak zlamiecie sobie rękę i musie mieć rehabilitację to wtedy nie, terminu dla was nie ma.
Dla szczególnych trudnych przypadków, gdzie rokowania są słabe to się tego już nie leczy, NFZ nie da pieniędzy, ale zawsze znajdzie się ktoś kto się podejmie eksperymentalnego leczenia. W Polsce bardzo popularne były zbiórki na leczenie w USA, u niejakiego pana Andersona. Zbierało się 3-4 miliony i rodzice z dzieckiem lecieli do USA na 2 miesiące, ale nigdy nie było informacji jak się te wycieczki kończyły.
Teraz moje pytanie. Kto tak naprawdę będzie beneficjentem zbiórki latwoganga? Gdzie popłyną te pieniądze?
#latwogang
Komentarz usunięty przez moderatora
@MYexodus: nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz XD
Może każde pokolenie musi mieć swojego Owsiaka?