Wpis z mikrobloga

Wiecie co jest najbrutalniejsze dla mnie w #agepill nie chodzi o wyglad a o to ze człowiek z wiekiem po prostu gorzknieje i widzi jak ten swiat jest brutalny i popsuty i nie sprawiedliwy. Gdy jestes młody to jescze masz okulary rózowe
#przegryw #blackpill
Henson_ - Wiecie co jest najbrutalniejsze dla mnie w #agepill nie chodzi o wyglad a o...

źródło: IMG_0054

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: To jedno. Tutaj dochodzi jeszcze ten element wyglądu.Pod wpływem przewlekłego stresu twoja twarz się zmienia, wyglądasz na bardziej zmęczonego i starszego. Więc nie dość że z charakteru stajesz się dziadem to jeszcze tracisz na wyglądzie. Można powiedzieć że ten agepill następuje jeszcze szybciej jeśli się w porę nie zareaguje.
  • Odpowiedz
@Henson_: w wieku 25 lat miałem podobnie jak na obrazku. 10 lat później mam większą radość z życia niż chyba kiedykolwiek nie licząc momentów z dzieciństwa. Po prostu jesteś w 5 etapowym systemie radzenia sobie ze złymi rzeczami na stopniu depresja. Po jakimś czasie przychodzi tolerancja na to a nawet akceptacja
  • Odpowiedz
@Henson_:
25-latek i już zgorzkniały 🤣

Łapcie k...a życie za nogi, bo zawsze będzie wam się wydawało, że macie czas! Obrocie się wokół siebie i będziecie mieć 40 lat na karku, a wtedy będzie za późno na cokolwiek!

Po 40 roku życia, dzień za dniem z--------a jak z karabinu maszynowego; czekacie na weekend, a gdy nadchodzi to po całym tygodniu nie macie energii na cokolwiek, tylko wylegujecie się na kanapie.
  • Odpowiedz