Wpis z mikrobloga

Sam łatwogang świetny chłopak, pewnie nie spodziewał się, że tak to się rozwinie. Jednak obrzydzenie co do polskich celebrytów jeszcze u mnie wzrosło. Przychodzą tam dla lansu, siedzą, robią jakieś bzdury. Ta Dorota chce mu mieszkanie rementować jakby był kimś potrzebującym. Top akcja, ale celebryci jak zawsze z rakiem, gdy przychodzi do płacenia podatków to kombinowanie jak ich unikać, a jak można się wylansować na ciężko chorych dzieciach to pierwsi #latwogang
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@joseone: cale szczescie ludzie sa w stanie zobaczyc kto tam jest tylko dla lansu, bo to jednak nie telewizja, ze mozna sobie przyciac material, tylko strim na zywo. plus dla łatwoganga, reszta influ wypad do drawska
  • Odpowiedz
Sam łatwogang świetny chłopak, pewnie nie spodziewał się, że tak to się rozwinie.

@joseone: XDDDDD

Nie mam pojęcia kim typ jest ani nawet jak wygląda ale jak ktoś ma ksywkę „łatwogang” to nic więcej mi nie potrzeba, od razu wiem, że jakiś sebix czy inny Mariusz z Brighton XD
  • Odpowiedz
  • 8
@stanleymorison: No spoko, dzięki jego inicjatywie jak dotąd zebrali blisko 130 mln. To kwota, która realnie może uratować wielu osobom życie. Wiele osób pewnie zapisało się do bazy DKMS, którą też promowali. Sam chłopak nie lansuje się na tej akcji chociaż jak najbardziej by mógł , jeśli to rozliczy dobrze to świetna sprawa.
  • Odpowiedz
@stanleymorison Chyba ciebie zapiekło, bo nikt poza patusami intelektualnymi, którzy są przesiąknięci dziejszym internetowym ściekiem, nie używa określenia Mariusz z Brighton. Zresztą wystarczy spojrzeć na twój profil, ułomny sterydziarz z przerośniętym ego żyjący w przekonaniu jaki to on jest błyskotliwy, a w rzeczywistości jesteś przygłupiem, od którego uciekają nawet bliscy.
  • Odpowiedz
@joseone: od momentu kiedy piosenka tego zakłamanego i populistycznego bedośmiecia zaczęła mi wyskakiwać w Spotify, to było wiadomo że będzie z tego jakaś z-----a akcja. I też uważam, że akurat łatwogang jest w tym całym towarzystwie najbardziej pozytywna osoba.
  • Odpowiedz
@stanleymorison:

- Nie mam pojęcia kim typ jest
- wiem, że jakiś sebix

Typ se zaprzeczył w jedym wpisie. I to jest cały wykop. Wam k--w* ta toksyczność internetowa już zwoje powypalała i nie wiecie co piszecie nawet w tym upojeniu. Ten portal to takie szambo aż przykro.
  • Odpowiedz