Aktywne Wpisy
#mecz Norwegia ma zajebiste to wiosłowanie:) ciekawe co Polacy mogliby wymyślić takiego?

melquiades +16
Czyli Brazylia na mistrzostwo świata będzie czekać najdłużej odkąd zdobyli pierwszy tytuł w 1950, bo co najmniej 28 lat, a po 1970 czekali 24.
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i
W sumie od dzieciaka odkąd interesuję się piłką takie stare pryki jak Borek pieprzą o tych wielkich generacjach Brazylii i robią z nich naród mundialowych wybrańców którzy idą po kolejne "gwiazdki", a ja jeszcze nigdy jak żyję nie widziałem na własne oczy ich sukcesu na tym turnieju i

#antynatalizm #demografia #psychologia #globalneocieplenie #childfree
Tak, tak słuchaj (prawdopodobnie świecki żymianin).
Odklejka, to duży wysiłek i trud.
Ja to nie mam pieniędzy - kupuje dom.
Ja to nie mam czasu - ogląda serial 500 odcinków
Ja to nie umiem tego - dostaje piątkę
Strzeżcie się
Bezdzietność jest zaraźliwa, ale nie tylko stanem faktycznym tylko co jeden z drugim gada. Sam jest nosicielem bezobjawowym, bo potem się pojawia "bąbelek" do którego dążył długim poważnym związkiem, a tym czasem Ty jesteś w