Wpis z mikrobloga

Chciałem zobaczyć jak to jest zrobić dzień przerwy od #medikinet (biorę 15). Poziom złego samopoczucia i myśli magicznych nie do opisania. Czysty eliksir myśli samobójczych. Jakbym się tak czuł na codzień żadne pieniądze czy zdrowie by mnie nie powstrzymały.

Wziąłem już dzisiejszą dawkę i jest z powrotem dobrze, nie wzięcie jednej wenlafaksyny czy duloksetyny przy tym to nic.

Btw z tygodnia na tydzień coraz gorzej po medi z brzuchem :/ kupa taka jakaś średnia. Nie wiem czy zmiana na ten sam składnik ale o wolniejszym uwalnianiu cos pomoże.

#psychiatria #depresja #adhd #dda
Turkotka - Chciałem zobaczyć jak to jest zrobić dzień przerwy od #medikinet (biorę 15...

źródło: IMG_7476

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@onepnch: u mnie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A leków psychiatrycznych wziąłem już całą karuzelę. I dopiero ten tak skuteczny. Również na depresję. Może wejdzie jakaś tolerka bo póki co biorę ok półtora miesiąca.
  • Odpowiedz
@Turkotka: półtora miesiąca to okres gdzie jeszcze organizm się dostosuje, w tym jelita i serce. U mnie działało to tak że pierwsze 2-3 dobre dawki to mocne działanie, potem przez jakieś 2-3 miesiące działało aż było za słabe, zwiększenie dawki pomogło i jest co do zasady dobrze. Czasami jest za słabo przez za słaby sen/dietę, wtedy dodaje sobie 5mg szybkiego medikinetu. 15mg to nic.
  • Odpowiedz
  • 0
@onepnch: @Dastamit To ile bierzecie? Może tylko tyle biorę bo mam szybko uwalniający i tak na prawdę lepiej się czuję przez parę godzin a zjazd późnym popołudniem biorę na klatę bo też nie chce brać więcej jak nie potrzebuję tego do pracy.

Ogólnie to mój post o zjeździe po jednym dniu przerwy ale chyba nikt tak tego nie doświadcza...
  • Odpowiedz
  • 0
Szkoda...Nie dogodzisz

@NadchodziKryzys: Hmm u mnie biorąc plusy ujemne i minusy dodatnie wolę czuć się jak człowiek przez jakiś czas i mieć ten zjazd wieczorem. Ten duży zjazd miałem bo chciałem zobaczyć jak to nie wziąć cały jeden dzień ale na razie nie będę tego powtarzał :D

Jak nie bierzesz medi to co
  • Odpowiedz
@Turkotka: Obecnie nic.Tak sobie gnije niestety. Welbox i Medikinet to jedyne leki które mi energie dawały.Po welboxie spać nie mogę(a mam już obecnie obrzydliwe problemy ze snem),a po medikinecie mam nieziemski zjazd.
  • Odpowiedz
@NadchodziKryzys: @Turkotka można brać tak by nie mieć zjazdu a raczej mieć go podczas snu Ja biorę rano 30mg i po południu 20mg i o ile nie pójdę za późno spać, trzymam dietę i mam w miarę normalny sen to starcza na cały dzień i schodzi w nocy gdy śpię. Jak nie działa to mam jeszcze 5mg o krotkim uwalnianiu. U mnie ze snem działa to tak że jak
  • Odpowiedz