Aktywne Wpisy

mocarnyknur +386
źródło: 1000043665
PobierzPora na zimny prysznic.
Koniec mitu potężnego #programista15k. Oto brutalne zderzenie z rzeczywistością biologicznych zasobów z polskiego IT.
Spójrzcie na ten wykres i przestańcie w końcu żyć złudzeniami z lat 2020-2022. Podczas gdy przeciętny Janusz na magazynie, kurier czy pani w żabce dostają regularne podwyżki inflacyjne i średnia krajowa wystrzeliła do poziomu ponad 9,5 tysiąca brutto, dumni „panowie programiści” od trzech lat stoją w bolesnym rozkroku na poziomie 15 200 zł.
Koniec mitu potężnego #programista15k. Oto brutalne zderzenie z rzeczywistością biologicznych zasobów z polskiego IT.
Spójrzcie na ten wykres i przestańcie w końcu żyć złudzeniami z lat 2020-2022. Podczas gdy przeciętny Janusz na magazynie, kurier czy pani w żabce dostają regularne podwyżki inflacyjne i średnia krajowa wystrzeliła do poziomu ponad 9,5 tysiąca brutto, dumni „panowie programiści” od trzech lat stoją w bolesnym rozkroku na poziomie 15 200 zł.
źródło: dramat_it_
Pobierz

Wziąłem już dzisiejszą dawkę i jest z powrotem dobrze, nie wzięcie jednej wenlafaksyny czy duloksetyny przy tym to nic.
Btw z tygodnia na tydzień coraz gorzej po medi z brzuchem :/ kupa taka jakaś średnia. Nie wiem czy zmiana na ten sam składnik ale o wolniejszym uwalnianiu cos pomoże.
#psychiatria #depresja #adhd #dda
źródło: IMG_7476
PobierzA leków psychiatrycznych wziąłem już całą karuzelę. I dopiero ten tak skuteczny. Również na depresję. Może wejdzie jakaś tolerka bo póki co biorę ok półtora miesiąca.
Ogólnie to mój post o zjeździe po jednym dniu przerwy ale chyba nikt tak tego nie doświadcza...
Szkoda...Nie dogodzisz
@NadchodziKryzys: Hmm u mnie biorąc plusy ujemne i minusy dodatnie wolę czuć się jak człowiek przez jakiś czas i mieć ten zjazd wieczorem. Ten duży zjazd miałem bo chciałem zobaczyć jak to nie wziąć cały jeden dzień ale na razie nie będę tego powtarzał :D
Jak nie bierzesz medi to co
Ja już dłużej tak nie mogę ;/
Dawkuj medi do wieczora a na sen jakiś mocny lek nasenny xD
źródło: IMG_0069
Pobierz@Turkotka: Oo..Tego nie znałem :O