Wpis z mikrobloga

@DrJudym: osobiście na żadne auto, a kilka ich było w różnych budżetach, nie wydałem tyle co na 8 letnia corsę c. To ustrojstwo kiedyś nawet samo się odpaliło i wjechało w garaż przed którym stało xdddd nigdy więcej żadnego opla. paru znajomych miało insignie, tez się zgodzą xdd
Jedyny respekt dla Astry II 1.4 Bena, kiedyś mieliśmy w wypożyczalni w której pracowałem, 5 sztuk. wszystkie brały olej jak szalone, ale
  • Odpowiedz
trzebabyc niespełna rozumu by kupić opla

@andrewasos: Dlaczego tak uważasz? Tak, owszem. Znam sytuacje gdzie ludzie dość sporo wydają na naprawdę samochodów opla, ale zazwyczaj to jest kwestia tego, że ktoś chciał insignie na przykład, ale kupił egzemplarz w totalnie złym stanie bo był trochę taniej a później narzeka albo trzaśniętą astrę która nie została dobrze naprawiona.
  • Odpowiedz
Miałem 2x omega B, teraz mam Vectra C.
Żadnych większych problemów poza tym co się zużywa. Gdyby był opel w odpowiednich gabarytach, to byłby następny. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.
  • Odpowiedz
@andrewasos: sorry, że ci opdowiadam po 5 dniach, ale Białek dopiero mi przysłał powiadomienie o twoim wpisie. Ja na insignię wydałem około 20k, a kupiłem ją za 60k wtedy, 3 letnią z salonu. A najlpeszym hitem, to był błąd nawiewu. Po prostu losowo wyłączało się sterowanie gdzie ma wiać i c--j. Wymieniony sterownik, cuda na kiju i nic nie działało. Jedyne co działało to odłączenie klemy, dlatego 12 klucz woziłem
  • Odpowiedz