Aktywne Wpisy

PeeJay +51
#referendum #krakow #oswiadczenie
Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski
Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski

XTB czy eMakler? Co jest lepsze obecnie? Głównie z myślą o IKE i inwestowaniu długoterminowe, w grę wchodzą w zasadzie głównie ETFy.
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie

"Ciągle prowadź mnie ktokolwiek za rączkę bo ja nie wiem co robię, i ratuj non stop z własnej głupoty łoddawyj kase" XD²
Biję do afery XTB z cfd że niby naganioł ludzi na pułapkę.
#gielda #xtb #inwestycje #inwestowanie #patologiazewsi #patologiazmiasta #takaprawda #pieniadze
ETF,CFD z dużych,
czyli aż krzyczy na ekranie.
To bym z ciekawości SPRAWDZIL co tak na mnie krzyczy w aplikacji. No ale jak się nie czyta że zrozumieniem tekstu pisanego to efekt jest jaki jest.
@Tommy_Cares: Tylko, że śpiewak ma rację i zresztą XTB zostało słusznie ostatnio ukarane - te ich ankiety to żart. Model jest taki, że wchodzi
- firmy wiadomo chcą zarabiać kasę na debilach i to robi XTB
- rząd nie chce ponosić odpowiedzialności za debilów dlatego wprowadza regulacje które w teorii mają utrudnić debilom podejmowanie debilnych decyzji
- firmy próbują to obejść bo jak wyżej zarabiają na debilach
- rząd nakłada kary xD