Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +409
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz
Kampinos +30
#samochody #motoryzacja
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
źródło: 000LIHFNNDWJWWXW-C461_webp
Pobierz

Same przypadki w otoczeniu Pana Sutenera XD
źródło: 1000077170
Pobierzźródło: IMG_20260423_090239
Pobierz@Kempes: no bez przesady. Tak jak mówił prof. Dudek - Polacy uwielbiają przesadę i to nie ważne z której strony politycznej.
źródło: 1000077174
PobierzJakim cudem takie propagandowe g---o ma tyle plusów na wykopie, co się stało z tą społecznością? To, że mamy najazd silniczków to wiem, ale że nikt tego gówna nie punktuje?
Konfa jest przeciwko nadmiernym regulacjom - UE dało rozporządzenie MiCA, państwa członkowskie są zobowiązane do wprowadzenia jednolitych ram prawnych dla rynku kryptowalut. Mentzen chce żeby weszło to co wymaga UE + nic nad to, Nawrocki się
Jakie, drogi
Była kiedyś tzw. dyktatura klasy robotniczej. PiS chce zaprowadzić dyktaturę przestępców.
Po pierwsze, wypraszam sobie, nie jestem elektoratem Brauna, nawet mój inny dzisiejszy komentarz napisany wcześniej to potwierdza.
Do sedna - KNF to nie wszystko, dochodził mechanizm blokowania stron, wprowadzono opłaty nadzorcze który były dużo wyższą barierą wyjścia niż w innych krajach, czy zwiększenie odpowiedzialności karnej podmiotów zajmujących się krypto.
I ja nie twierdzę że te przepisy są inherentnie złe/niepotrzebne czy dobre i przydatne. Widzę natomiast potencjalne skutki. Porównujesz aferę SKOK,
System kas takie jak SKOKi w Polsce to znany na całym świecie system wspierania lokalnych społeczności. Nie widziałeś
@Kempes:
Żegnam.
źródło: 11195
PobierzA lobbysci naciskają na osoby typu nawruski czy memcen, zeby ten stan trwał jak najdłużej.
Identyczne naciski mieliśmy na polityków PiSu czy ko że strony developerow. Prawo jest tworzone pod interesy jednostek. Od prawa do