Aktywne Wpisy

Qurvinox +340
Zwierzęta pieprzone 5:50 i już mi papierosami w mieszkaniu śmierdzi

Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

szybko poszło @PodNowymNiebem
Chyba rekord skoczni xD.
źródło: cykl_zycia
Pobierz@HexenHeretic: ja się ciągle nabieram, głupi jestem i zawsze wszystkim kibicuję. 3 lata temu dopingowalem Muminów na tagu xD.
@Kalwi: to nie ludzie synku, to kambożule
@Give_u_up: pogodzili sie z Gapciem bez zadnego wytlumaczenia. po prostu.
Nie, nie pogodziliśmy się „bez żadnego wytłumaczenia” i nie dlatego, że nagle wszyscy wszystko zapomnieli. My naprawdę wiele razy mówiliśmy, że nie chcemy żadnej wojny. Zawiedliśmy się na Marcinie, było nam przykro i swoje zdanie powiedzieliśmy jasno. Tego nikt nie cofa.
Ale Siem Reap to mała dziura. Mieszkamy praktycznie
@PodNowymNiebem: Z tego co sprawdziłem, to miasto ma więcej ludzi
Honor to nie jest ciągnięcie bezsensownego sporu w nieskończoność, żeby publika miała igrzyska. Nawet w starym rozumieniu honoru człowiek powinien wiedzieć, kiedy sprawa została wyjaśniona, stanowisko powiedziane, a dalsze kiszenie konfliktu robi się już zwykłą zawziętością, nie zasadami.
Dla mnie Siem Reap to bardzo mała dziura. Z centrum praktycznie wszędzie dojedziesz w 10, góra 15 minut. Administracyjnie, razem z przyległymi wioskami, może to wyglądać imponująco
@PodNowymNiebem: Jakbym czytał wyrzygi Sołowjowa xD