#farma Nie kupuję tego. Cały tydzień pokazywali jak Wikingowie siedzą we dwóch poza grupą. Podczas gdy tamci zagadywali się na Henryka, nie pokazali w odcinkach ani jednej rozmowy sojuszu z Karoliną i Agnieszką. A teraz mam uwierzyć, że Henryk jest wielce zaskoczony, że mu się sojusz sypnął.
@ludi91: nie, nie słyszałem o montażu. A ty słyszałeś? Czyli sugerujesz, że montażyści podjęli decyzję, że momenty kiedy wikingowie namawiają się z Agnieszką i Karoliną na Aksela nie były ciekawe do tego stopnia, że ani razu to nie zostało pokazane, podczas gdy jak tamci zmawiają się na henka już tak i raczono nas tym przez cały tydzień.
@inertia-kow: przecież pokazali kilka razy rozmowę Heńka i Wojtka z Karolina i jej mężem czy Agnieszka, ale przecież ich sojusz był tak oczywisty że lepiej było pokazać co knuje druga strona.
Nie kupuję tego. Cały tydzień pokazywali jak Wikingowie siedzą we dwóch poza grupą. Podczas gdy tamci zagadywali się na Henryka, nie pokazali w odcinkach ani jednej rozmowy sojuszu z Karoliną i Agnieszką. A teraz mam uwierzyć, że Henryk jest wielce zaskoczony, że mu się sojusz sypnął.
Czyli sugerujesz, że montażyści podjęli decyzję, że momenty kiedy wikingowie namawiają się z Agnieszką i Karoliną na Aksela nie były ciekawe do tego stopnia, że ani razu to nie zostało pokazane, podczas gdy jak tamci zmawiają się na henka już tak i raczono nas tym przez cały tydzień.