W jakim my kraju żyjemy? XD nie żyje Litewka poseł lewicy. Prawdziwy lewicowiec, walczący o prawa zwierząt, dzieci, osób starszych, niepełnosprawnych i innych wykluczonych. Tymczasem na profilach prawackich mam wrażenie że zmarł bohater prawicy zaszczuty przez Czarzastego i zamordowany przez Tuska XD. Prawackie boty to jeśli się okaże że im się to opłaci to zrobią swojego idola z osoby po tranzycji w różowych włosach. Muszę chyba zrobić sondę wśród Mariuszków z mojego januszexu na temat Posła Litweki, jego poglądów i partii z której pochodził. ( ͡°͜ʖ͡°) #polityka #polska #bekazpisu #lewica
Ogólnie prawaki lubią zbijać kapitał na zmarłych. A Łukasz Litewka to nie był klasyczny lewak. Prawaki będą teraz sobie przywłaszczać jego postać, bo powiedział "Taki mi dopomóż Bóg", spotkał się z Nawrockim i "bronił" Nawrockiej.
@Parker_: jak najbardziej klasyczny lewak i socjaldemokrata. To prawacka propaganda zniszczyła nam pojęcie lewicy sprowadzając to do Julki w kolorowych włosach na manifie.
@jakubbaumann: A co mają pluć na typa bo inaczej jest spięcie w twoim łbie przeżartym ekstremizmem politycznym? Boli d--a ,że chohoł prawaka który sobie stworzyłeś w swojej głowie cieszącego się z cudzego nieszczęścia okazał się tylko wytworem twojej wyobraźni?
@jakubbaumann: przeciez Litewka przed wyborami byl praktycznie anonimem, a dostal sie do sejmu z ostatniego miejsca na liscie, bo jego plakaty wyborcze z psami do adopcji staly sie viralem. A jak to wyborcy lewicy, wystarczylo im to i potem okazalo sie, ze on nawet nie ma do konca lewicowych pogladow, na przyklad wiara w boga i sprzeciw wobec aborcji.
@jakubbaumann: No popatrz, to podobnie jak pod znaleziskami o Kornelii Wieczorek ciągle znajduję te same polityczne boty, które próbują kolanem przepchać narrację, że jej sprawa to kompromitacja prawicy i że ponoć tylko pisowcy i konfiarze jej bronią i ją promowali xD. Tak, tę samą Wieczorek, pompowaną przez Forbesa, przez wspomnianego posła Litewkę, przez "ministrę" Nowacką, przez jakieś feministyczne podcasty - typowo prawicowe kręgi xD.
@jakubbaumann: a gdyby zmarł w podobny sposób prawdziwy pisowiec, to co by się działo na grupkach lewackich?
@jakubbaumann: No byl piratem dorgowym, jezdzil bez prawa jazdy. Prawie archetyp bochatera prawicy.
Faktycznie co za kraj xD
@jakubbaumann: To znaczy kto tak napisal? Daj 1 przykład.
Polityczni spamerzy są gotowi do porzygania