Aktywne Wpisy

cytmirka +115
Poleciałam sobie wczoraj do #wlochy na kawę i pizzę. Dokładnie to do Bari, a jeszcze dokładniej Bari Vecchia, bo tam spędziłam większość dnia.
To mój drugi pobyt we Włoszech. Parę lat temu byłam w Wenecji. Nie wiem, może tylko ja tak przeżywam każdy wyjazd, ale zawsze jestem zachwycona widokami i spędzonym czasem. I to nawet w miejscach, w których już byłam.
Tutaj zachwyciły mnie uliczki i lokalne życie oraz zapach
To mój drugi pobyt we Włoszech. Parę lat temu byłam w Wenecji. Nie wiem, może tylko ja tak przeżywam każdy wyjazd, ale zawsze jestem zachwycona widokami i spędzonym czasem. I to nawet w miejscach, w których już byłam.
Tutaj zachwyciły mnie uliczki i lokalne życie oraz zapach
źródło: IMG_6561
Pobierz
Logan00 +897
#smierc Dzisiaj w nocy zmarła moja siostra, 42 lata, nowotwór z przerzutami.
Pięć lat temu w tym samym czasie (2.05) zmarła moja mama na nowotwór.
Nie mam już sił.
Pięć lat temu w tym samym czasie (2.05) zmarła moja mama na nowotwór.
Nie mam już sił.

To teraz powiedz ile tamten mial jakichs lajkow, komentarzy pod swoimi wpisami, rolkami, a ile litewka. Bo Litewka pod kazdym postem zbieral od minimum kilku tysiecy do kilkudziesiecy tysiecy polubien. Niech to ci przedstawi skale tego, ilu ludzi go sledzilo i cenilo.
Wpis informujacy o jego smierci na jego profilu. Do tej pory prawie POL
źródło: IMG_4817
PobierzPotem jego praca skupiła się głównie na budowaniu marki osobistej będąc de facto pięknym banerem reklamowym różnych zbiórek i akcji społecznych, jeszcze potem doszli influencerzy i show biznes.
I nie żebym uważał Litewkę za złego (chociaż zdarzało mu się
Moga to i byc szydercze reakcje „haha”, niewazne, to tez tworzy
@Akuzativ94: To teraz włóżmy jego mózg do tego typa po lewej i okaże się, że tylu fanek i ludzi popierających łysiejącego grubasa nie będzie.
Brutal.
Poza tym - bądźmy też uczciwi, nie jest trudno zbudować sobie markę mając wszystkie przewagi i zajmując się "przyjemnymi spolecznie" tematami, bo zbierać na chore pieski i kotki czy małe dzieci to nie jest trudno i bardzo łatwo uzyskać poklask społeczny. Zresztą nawet najbardziej znienawidzone korporacje czy persony jak Stanowski
I co niby tam było podejrzanego?
żeby nie było, dotyczy to też kobiet, nawet bardziej.
U mnie tyle julek na social media repostowało tego typa o jego śmierci, że to nie może być przypadekxD
Typ miał dobrą mordę i to wystarczyłoxD
@Lolenson1888: jego popularność i aktywność w mediach społecznościowych, spotykający się wraz z topowymi osobami w PL jeśli chodzi o popularność nie ma znaczenia. Nic, a nic. Serio tego nie widzisz?
Na pewno wygląd ma spore znaczenie, ale nie tylko.
Rozpoznawalność i młody wiek też zawsze podbijają.