Aktywne Wpisy

chciejstwo +370
Dzień dobry. Proszę o odrobinę wsparcia. Mimo młodego wieku - dobre 12 lat stracone na to świństwo. Straciłem pracę, partnerkę, wszystko co miało barwy stało się czarno białe.
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
źródło: 1000019297
Pobierz
DoktorMorela +58
Eksperci:poród drogami natury jest lepszy
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
źródło: Screenshot_20260527_072033_Samsung Internet
Pobierz

#infrastruktura #drogi #samochody
źródło: image
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@winsxspl: Po prostu ściana wschodnia w ramach rekompensaty za bycie c-----a jak barszcz dostaje dużo środków z budżetu centralnego na rozwój infrastruktury drogowej.
Asymetria już nie jest wschód zachód tylko duże miasta - prowincja. Bardziej widoczna jest również północa bieda i niska gęstość zaludnienia vs. poludniowe gęsto zaludnione regiony z większymi rynkami pracy.
Teoria gier również sugeruje że peryferia będą się coraz bardziej pogrążać w peryferyjności bez szans na nadrabianie dystansu. Bez otwartego gospodarczo szlaku na wschód nie będzie żadnej przyszłości dla tych obszarów bo pozostają peryferiami.
No mimo tych setek miliardów, na które się wszyscy zrzucamy dla ziemiokopow od jakichś 80 lat to xD
A czemu pozostawiona została w takim stanie? To już kwestia polityki miasta i skupieniu się tylko na
@__MadCat: dokładnie. Normalna droga w Łodzi. Wygląda gorzej.