Wpis z mikrobloga

@chokysrocky: jak ja gardzę tymi wszystkimi hipokrytami, na co dzień to lewak, bambinista, komunista, miejsce na drzewie, hehe Oskarek co go polki wybrały bo ładny i ma konto na insta a teraz wielce przejęci, ha tfu.

Politycy zachowują się jak nastolatki robiące relacje z pogrzebu spierdoxa którego same gnębiły no ale teraz „stop hejt”.
  • Odpowiedz
  • 24
@FrostlyMostly: W ogóle komentarze w stylu "mimo, że był z Lewicy to był dobrym człowiekiem" itd są tak głupie. Ludzie zapominają, że dzielą się na dobrych i ewentualnie złych, a nie lewaków i prawaków. Polityka i media wyprały wielu mózgi.
  • Odpowiedz
@chokysrocky: Myślę też, że był lubiany (przez tzw. płeć piękną) dlatego, że był bardzo ładnym panem. Nieraz spotykałem się z kobietami, które głosowały na jakiegoś prezydenta (miasta), radnego czy posła tylko dlatego, że jest przystojny ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Nie wiem gdzie tu rigcz

@FrostlyMostly: On pisze, że komuch Czarzasty powinien sobie odpuścić te ''serdeczności'' bo jest do tego mnóstwo powodów ale tego nie zrozumiałeś.
  • Odpowiedz
ale tego nie zrozumiałeś.

@4x80: I przy okazji sam wyciera sobie gębę Litewką, rozumiesz? (i jeszcze pstryczka lewicy)

"Litewka budził sympatię, kondolencje, przykro mi że zmarł" - i koniec
Tymczasem Korwin; "A poza tym to był dobry czyli odwrotnie niż jego partia, a Czarzasty dzban"
  • Odpowiedz
Atakowanie marszałka, który jest ruskim i komunistycznym gównem

@chokysrocky: przecież on należy do proeuropejskiej partii, która jest bliżej centrum i takie też poglądy i zachowania reprezentuje. Jest miły i uśmiechnięty. Weź człowieku pogadaj ze sobą przed lustrem bo frustracja napompowana przez populistów ze skrajnej prawicy aż się wylewa. Zostałeś oszukany
  • Odpowiedz