Aktywne Wpisy

HAMSKLOSS89 +16
#gielda #gielda tak sobie sprawdziłem i ETF na emerging markets zrobił w rok 40%, bez żadnej spiny, skakania po śmieciuchach, kombinowania czy co tam jeszcze wymyślicie. I wiem że ta sporą część jego wyniku to tsmc, Samsung i hynix ale właśnie dlatego że to ETF nie musisz ich znaleźć wcześnie, trzymać diamond hands itp po prostu co miesiąc sobie dokupujesz, a jak zmienia się koniunktura to przeskakujesz na

robert-kuzba +98
W dniu 25.06.2026 r. zmarł mój Ojciec.
Dziękuje ci Ojcze za wszystko czego mnie nauczyłeś, co mi dałeś i przekazałeś. Dziękuję za to, że wspierałeś mnie w osiąganiu celów, dziękuje, że nigdy we mnie nie zwątpiłeś. I dziękuje Ci za to, że byłeś jedyną osobą, której mogłem bezgranicznie zaufać.
Niech Bóg ma Cię w swojej opiece.
#zalesie #anonimowemirkowyznania
Dziękuje ci Ojcze za wszystko czego mnie nauczyłeś, co mi dałeś i przekazałeś. Dziękuję za to, że wspierałeś mnie w osiąganiu celów, dziękuje, że nigdy we mnie nie zwątpiłeś. I dziękuje Ci za to, że byłeś jedyną osobą, której mogłem bezgranicznie zaufać.
Niech Bóg ma Cię w swojej opiece.
#zalesie #anonimowemirkowyznania
źródło: Tato Kazimierz Kuzba — kopia
Pobierz

#sora #ai #chatgpt #digen
źródło: 1000002976
PobierzNo była bo sora ubita
aktualnie sekunda video generowanego przez sore w najwyższej wersji kosztuje 2.50zł a w najgorszej ok 40gr.
kto Ci za darmo da to albo nieograniczony dostęp za 50zł? to bankructwo jak pośrednik musi tyle płacić za to co sobie generujesz xD
WAN jest darmowy w zasadzie bo możesz go na swoim kompie lokalnie odpalić, ale masz za słabego kompa.
możesz
nie polecę, nie uzywam tego. mówiłem abyś sprawdziła czy wan albo seedance CI pasują. nie słuchasz
źródło: 1000002985
Pobierz