Wpis z mikrobloga

Jakie #gry was najbardziej wessały? W sensie że graliście wiele wiele godzin z rzędu i nie mieliście dość? A jak już padaliście na twarz i szliście spać to wam się śniły :)
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jestem ciekaw czy ktoś wrzuci coś serio niszowego.

@FrostlyMostly: This war of mine tez bylo ciekawe. Raczej mnie nie "wsysnelo" ale costam sie gralo.

Poza tym 7 days to die i kilka innych surviwalowych :P
  • Odpowiedz
Captain of industry

@gorzki99: korci właśnie - odbiłem się na premierę ale teraz wygląda super.

Dishonored

Bardzo rzadko robię 100% w grach, ale tu się wysiliłem - później dodali DLC i mi popsuli :)
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly: XCOM2, Yakuza: Like a Dragon, M&B: Warband i Gothic to gry w których miałem sesje bez przerwy po 12h, więc chyba te xD Z czego śnił mi się Warband i Gothic. Nawet dokładnie pamiętam te sny, o dziwo z jakiegoś 2011 r. xd - jako wasal Rhodoków broniłem okupowanego miasta Shariz przed armią Sarranidów a w Gothicu jako Bezi broniłem Thorbena przed atakiem orków w Jarkhendarze xddd
  • Odpowiedz
@FrostlyMostly: Cult of the Lamb. Gra ma coś tak wciągającego, bo cały czas coś trzeba zrobić. A to zebrać plony, a to posprzątać zwłoki i gówna, a to nagotować żarcia, a to odprawić codzienną mszę, coś zbudować po odpowiednim rozplanowaniu przestrzennemu, pogadać z przydupasami, itd.

I tyle tej roboty, że aż brak w ciągu dnia żeby wybrać się na krucjatę, które są takimi hack n slash'ami w generowanymi podziemiami, bo
  • Odpowiedz
Póki co widzę niespodziewaną nad prezentacje Dishonored. To dziwne że żaden System Shock, Bioshock czy Prey się nie pojawił.
Też żadnego Fallouta... i w ogóle gier Bethesdy.

jako wasal Rhodoków broniłem okupowanego miasta Shariz przed armią Sarranidów a w Gothicu jako Bezi broniłem Thorbena przed atakiem orków w Jarkhendarze xddd

@JatuArmy: kek xD
To największą fazę miałem wieki temu, byłem chory temperatura itp. Nie schodziła od leków. Za dnia grałem
  • Odpowiedz