Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Czy ktoś mi wyjaśni czemu jest hejt na Marcela i Dominikę? Dla mnie są najbardziej bezproblemowi, nie knują, cieszą się z pobytu w hotelu i ich relacja wydaje mi się najbardziej prawdziwa.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@mimi410: W tym sezonie nikt nic nie wnosi. W poprzednich byli toxic uczestnicy ale wzbudzający jakąś sympatię jak np Milan. Teraz jest pani magister z urojeniami, pato Oliwka i ochroniarz prostak. Ciężko kogoś z nich polubić. Jedynie głupiutka Roxi robi jakiś content, ale z Darkiem to daleko nie zajedzie.
  • Odpowiedz
@skoczi244: ok, a jak nazwiesz kogoś kto poszedł do HP żeby przespać program? Lubię Marcela i uważam go za fajnego gościa, ale on tam nic nie wnosi ciekawego
  • Odpowiedz
  • 2
@amanda12: No dla mnie to hejt jeżeli jest na kogoś nagonka bez powodu, ale każdy może mieć swoje zdanie. Moim zdaniem sezon jest nudny nie przez uczestników, tylko dlatego, że produkcja totalnie odpuściła, zaczęli fajnie z grubej rury jak 4 osoby odpadły a potem to praktycznie nic się nie działo.¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@skoczi244: „bez powodu” - dosłownie większość pisze, dlaczego kogoś nie lubi. U ciebie wjeżdża jakaś sroga manipulacja w komentarzach, bo nie jest to dla ciebie wygodne. Dosłownie 99% z nas argumentuje, do kogo ma problem i o co. Jeżeli nie potrafisz tego pojąć, to może czas wrócić do szkoły na lekcje czytania ze zrozumieniem.

Zarówno uczestnicy i produkcja są winni. To, że produkcja schrzaniła też wielokrotnie pisaliśmy. Ale nie b--ń
  • Odpowiedz
  • 0
@amanda12: Skoro każdy może mieć swoje zdanie to chyba ja również. Czy ta zasada dotyczy tylko tych, którzy Ci przytakują? Brak kultury w Twoich komentarzach pokazuje poziom dyskusji jakiego można się po Tobie spodziewać, także tutaj zakończymy.
  • Odpowiedz