Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +348

MrPawlo112 +28
Dla mnie to co najmniej dziwne, nigdy matka mnie na smyczy nie prowadziła.
źródło: 1000014498
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000014498
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zostałem właśnie zaproszony przez swoją dawną uczelnię na wydarzenie motywujące studentów do nauki i pracy (przeciwdziałanie drop-out'owi) jako absolwent, który 'osiągnął sukces zawodowy, bezpośrednio związany z wiedzą i umiejętnościami nabytymi podczas studiów' - musze przyznać, że całkiem miło (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Iiiiiii tutaj pojawia się problem - pasowałoby się na takie wydarzenie pojawić w garniaku, a ja takiego pełnego stroju nigdy nie preferowałem i jeśli była jakaś biesiada, albo konferencja, zarzucałem marynarkę, wygodne jeansy i jazda (wychodzę z założenia, że na takich wydarzeniach ma mi być przede wszystkim wygodnie i mam być mobilny), a do siedzenia przed kompem gajer nie jest mi potrzebny aktualnie ¯\(ツ)/¯
Alee wracając do tematu - znacie jakiś lokal w Warszawie, w którym nie za miliony monet sprawię sobie marynarkę, spodnie, no i już do kompletu koszulę i buty pasujące do całości, żeby za jednym zamachem się przygotować? Szczerze mówiąc to interesuje mnie czerń niczym smoła, bez żadnych wzorków, pasów itp. Fajnie, gdyby była od razu możliwość dopasowania pod wymiar.
Przeglądałem sklepy z garniturami na Marywilskiej i w reszcie Warszawy, ale trochę tego jest, a ja dosyć zielony w tym temacie, więc chciałbym spytać się zacne Grono - czy znacie / polecacie coś szczególnie na Marywilskiej (tu miałbym najbliżej), albo gdziekolwiek w stolicy?
#warszawa #garnitur #modameska
Komentarz usunięty przez autora
Outlet.
@dran2
Kurczę, faktycznie macie rację! Sam pewnie niezbyt chętnie słuchałbym obcego człowieka pod krawatem na swoim wydziale, potrzeba luzu :)
jakieś 30 min samochodem.
@Preluda: nie wiem jak ma takie wydarzenie dokładnie wyglądać, ale wydaje mi się że pełny garnitur do rozmowy ze studentami to może być pewna bariera
źródło: 1000023861
Pobierz