Wpis z mikrobloga

#kononowicz uwielbiam barniego, naogląda się filmików „już niedługo brak paliwa” i odpala lajta i lecą teksty „zobaczycie już niedługo braknie paliwa” nie znam osoby bardziej bez swojego zdania z zerową wiedzą i chęcią sprawdzenia czegokolwiek zanim zacznie się p-------c dalej xd i tak z wieloma tematami jest -usłyszy i cyk na najbliższym lajcie powtarza rzeczy słowo w słowo xd #patostreamy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Halinek11: Barney to zwykła galareta społeczna bez własnego zdania. Naogląda się filmów i myśli, że jest oświecony. Sra się o te ceny paliw, a wcześniej gadał, że im drożej, tym lepiej, bo mniej chłopecków będzie jeździć i mu przeszkadzać. Za chwilę obejrzy inną teorię i zmieni zdanie.
  • Odpowiedz
@Tabasco666: Okrutni ludzie znęcają się nad nim blokując drogę dojazdem do pracy/dowozem towaru/ratowaniem życia w karetce a on kce sobie pojeździć bez celu na pustych drogach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PZt37: pamietam kiedys mial rozjezdzalnik gdzie wyzywal ludzi bo musza dojechac do pracy w warszawie a on nie moze se pojezdzic dla relaksu i dopoczynku tylko musi stac w korkach. W barneju najzabawniejsze jest to, ze pawcio jest dokladnie tym, co wysmiewa na swoich lajtach i nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. Warchol bez zadnej wiedzy i umiejetnosci, ale ego wieksze niz beben. Smiechu warte
  • Odpowiedz
@PZt37: Kisnę za każdym razem, jak słyszę na lajcie: "Ku*wa, ktoś za mną jedzie. Gdzie ty jedziesz o tej porze?". Chłopecek chciałby mieć puste drogi tylko dla siebie. Oczywiście wtedy narzekałby, że polaczki to tylko w domach siedzą.
  • Odpowiedz
O panie, to wtedy już konkretną barnejozę wywołasz pan. Wiesz, że tu nie wolno stać? Prywatna droga to jest!

@Tabasco666:to pogadamy. Szanse Słupecka nawet z gazem na niedźwiedzie oceniam na 0%k, tym bardziej, że to tchórz.

System kaucyjny w pół roku padnie!

Co do barnejoz, to ja siusiakowi zrwóciłem uwagę, ze przejechał na czerwonym jak wyklkinał na babę co mu z prawej wyjechała, jakies doświadczenie mam :)
  • Odpowiedz