Wpis z mikrobloga

#hotelparadise przez cały sezon tutaj nie pisałem, ale teraz już nie mogę po prostu.

Judaszyca v2.0 jest dla mnie niesamowicie wręcz niestrawna, bardziej niż sRoch, czego raczej się nie spodziewałem. Życzę jej, żeby finał zobaczyła jak świnia siodło. Karma ją dojedzie. Generalnie jest to niewymownie przykra, męcząca, fałszywa osoba.

A sezon sam w sobie słabiutki.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marcepanowy_Detektyw: ja to bardziej zapamiętałam że ona bo później na setce tlumaczyla że nie ta para która baraszkuje tylko ta która ma coś coś tam, czyli że jej i Andrzek jesy prawdziwsza niż ta co ma pociąg fizyczny xD
  • Odpowiedz
@beata-fijalkowska: Nie byłabym taka pewna, że mało kto za nimi stanie. Ona tam chyba uchodzi za taką ciocię z dobrym serduszkiem. Uczestnicy o tym przecież mówili jaka to ona dobra i empatyczna itp. Tym większy kontrast robi to, co widzimy, gdy gada do Maszynisty i na setkach. Ale pozostali chyba raczej o tym nie wiedzą. Może się jakoś wysypie, czekam na to. Idealnie by było, gdyby ktoś poza nią i
  • Odpowiedz
@beata-fijalkowska: Mam taką nadzieję. Ten pterodaktyl jest tak koszmarny, że wolę, by wygrał ktokolwiek inny niż ona. A jeśli jakimś cudem wejdzie na ścieżkę lojalności, to niech Maszynista rzuca kulą choćby na pierwszym polu, na którym stanie jego noga.
  • Odpowiedz