Aktywne Wpisy

real_scoria +11
Niesamowity jest ten kwik i #boldupy ludzi, ze lekarz bierze 300zl za wizytę.
Fryzjerka bierze 500zl, elektryk 300zl za pieczątkę tak samo jak kominiarz. Nie wspomnę o prz3gladac pieców gazowych czy pomp ciepła xD
O "uwolnieniu" zawodu medyka to jest najgorsza #ruskapropaganda jaka ostatnio widzialem.
Uwolnisz i co? Tani debil przepisze leki, które zabija ciebie i twoja matkę. Nie no, super. W matce rosiji jest wolny. I co? Nie ma chorob
Fryzjerka bierze 500zl, elektryk 300zl za pieczątkę tak samo jak kominiarz. Nie wspomnę o prz3gladac pieców gazowych czy pomp ciepła xD
O "uwolnieniu" zawodu medyka to jest najgorsza #ruskapropaganda jaka ostatnio widzialem.
Uwolnisz i co? Tani debil przepisze leki, które zabija ciebie i twoja matkę. Nie no, super. W matce rosiji jest wolny. I co? Nie ma chorob

Drugi tydzień
39 osób przytylo tym tyg
Na zdjęciu w podziale na grupy
Grubasy są tak z-----e że przytyły 21.45 a schudły 21.5 więc netto jest 0.05 kg grubasów mniej
W igrzyskach na odchudzanie
Gdzie oni mają rozum? Nie wiem
Myślę że ich mózgi to sam tłuszcz, myślenia tam nie stwierdzono
Szkoda strzępić ryja
źródło: IMG_8078
PobierzTO PRZEZ KREATYNĘ U MNIE
W ogóle nie n----------e mozgowe
A to dopiero początek długiej listy zalet
źródło: image
PobierzJa po ostrym weekendzie z piwem i w----y i pizzą i obiadem niedzielnym dwudaniowym w poniedziałek mam +4kg w stosunku do czwartku
Jak mieszkałem w mieście to Uber dowoził może z 3000knajp i było dobre żarcie dookoła