Wpis z mikrobloga

Na Republice właśnie tłumaczą widzom, że będący popychadłem europejskim Tusk zmusił mocarstwo atomowe Francje, aby Macron nie spotkał się z Prezydentem Który Ryknął.

Gęste
#polityka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth: Stary dobry Tusk Schroedingera (kolejny niemiec - przypadek?) jak tak to bezsilny i słaby, a jak w drugą stronę to manipuluje światową polityką łatwiej niż sra
  • Odpowiedz
@thorgoth: coraz większe miernoty zatrudniają w tej republice - mogli p-------ć, że prezydent nie chce się spotkać z lewicowym Macronem, który nie ma poparcia u siebie itp. A oni zrobili z Tuska gigachada, który ustawia Batyra jak gówniarza
  • Odpowiedz
coraz większe miernoty zatrudniają w tej republice - mogli p-------ć, że prezydent nie chce się spotkać z lewicowym Macronem, który nie ma poparcia u siebie itp. A oni zrobili z Tuska gigachada, który ustawia Batyra jak gówniarza

@adam-pajac: oni mają nierówno pod sufitem chyba. Tusk to jest pies na posyłki który ma tylko sabotować Polske a nie osoba decyzyjna kreująca politykę Unii
  • Odpowiedz
@thorgoth: Tego powinni uczyć w szkołach o propagandzie, że jeśli dane medium zaczyna tą samą osobe przedstawiać jednocześnie jako ułomną, słabą i beznadzieją, a z drugiej strony wszechwładną, potężną i wpływową, to jest coś nie tak.
  • Odpowiedz
@thorgoth: Ja to słyszałem, że Donaldem zaproponował mu zamianę żon i Karol też, a makaron woli starsze i mniej dziecinne, więc zamienia się z Donaldem na 2 dni. Na 100 % tak jest. Po prostu makaron dyskryminuje młode kobiety o blond włosach @first @towmick55
  • Odpowiedz