Wpis z mikrobloga

• 4
@omega33: ale my mamy symetryczną relację. Zyskuje np rozmowę, zabicie czasu, poprawe nastroju, pomoc itp. Natomiast mam też takie, które traktuje z dużym dystansem i poprostu są żeby mi się nie nudziło.
  • Odpowiedz
@jan-kosss: z zazdrości.
Szkalowane jest też zarywanie do kobiet jako stulejarstwo i błaznowanie. Chociaż prawdą jest, że prawdziwie atrakcyjny mężczyzna nie musi nic robić to większość facetów będzie musiało być tym, który wykonuje pierwszy krok, a u niektórych przegrywów nawet to jest spermiarstwem.
  • Odpowiedz
  • 2
@Ksut_Melodi: imo tu też trzeba wyróżnić dwie rzeczy, bo o ile mi też się dostawało za bycie simpem (pomoc kolezance), o tyle jest też pełno prawdziwych simpow, którzy będą pajacować do granic, byle tylko dostać odrobinę atencji księżniczki. Choć ja na szczęście yakich nie znam, znam za to dwóch żeńskich simpow
  • Odpowiedz
@jan-kosss: z doświadczenia powiem - koleżanki są zazwyczaj mało warte. Jedyna ich przydatność to wprowadzanie do towarzystwa, dawanie dowodu społecznego, naganianie ci lasek. Jeśli tego nie robią to jest gwno a nie koleżanka.

Zyskuje np rozmowę, zabicie czasu, poprawe nastroju, pomoc

Twierdzisz, że masz symetryczną relację - przekonasz się po latach, że to była nieprawda, jak spojrzysz wstecz. Po latach będziesz też żałował tego "zabijania czasu", bo lepiej było to
  • Odpowiedz
  • 1
@Fala_Magnezu: myske ze wszystko zależy od podejścia. Do każdej baby z automatu mam dystans i z niektórymi koleżankami poprostu tak pisałem żeby pisać. Natomiast mam jedną bliższą i nie wiem co mnie kosztuje jej pomoc poza czasem, ale nie definiowałbym tego jako koszt bo po pierwsze ona daje mi swój czas, a po drugie lubię z nią pisać i to mi nastrój poprawia. Do tego ona jest bardzo spoko, ciężka
  • Odpowiedz
Jedyna ich przydatność to wprowadzanie do towarzystwa, dawanie dowodu społecznego, naganianie ci lasek. Jeśli tego nie robią to jest gwno a nie koleżanka.

@Fala_Magnezu: a to sie dzieje tylko wtedy gdy prezentujesz odpowiedni poziom genetyczny XD zwyklego mirka zadna nie pozna z kolezankami i nie bedzie mu dawac dowody spolecznego bo to jej samej obnizy social score.
  • Odpowiedz