Aktywne Wpisy

panna_kotta +4
Rynek matrymonialny po 30 to jest jakiś żart. Ciężko znaleźć przystojnego (mało kto mi się podoba), fajnego, ogarniętego faceta 30+, bo to co zostało to takie "chłopaki do wzięcia" albo dzieciaci z odzysku. Jak już się wydaje, że ideał, to nagle okazuje się, że jednak zryty beret albo jeszcze co innego. Dlatego ponawiam pytanie. Są tu jakieś ogarnięte #niebieskiepaski 30+? Pyta ładna, ogarnięta, niedzieciata i chyba fajna, w każdym razie

Dlaczego ja na swojej stronie, gdy wyświetlamy np. czerwony napis DOSTĘP ZABLOKOWANY, robię to z fajną animacją pulsowania, a na dużych serwisach jedyne animowane rzeczy to reklamy?
Nawet na takim wykopie nigdy nie było przyjemnego doświadczenia, że jak dajesz plusa to jest jakaś prosta animacja, tylko po prostu cyfra się zwiększa.
I naprawdę stawiam takie pytanie - dlaczego to wszystko jest takie nudne?
Uprzedzając - ja rozumiem, że kwestia wydajności - ale nie przesadzajmy, ja mówię o kilku prostych rzeczach w CSS i kilku dodatkowych graficzkach. Serwerom nic nie będzie.
#programista15k #webdev #stronywww #seo
A dlaczego akurat reklamy już mają animacje przyciągające uwagę to sobie sam dopowiedz ;)