Aktywne Wpisy

ethize +255
#lekarz #lekarz100k
do 240 zł/h ~ ok. 40 000 zł brutto maksymalnie na kontraktach
taka jest "rekomendacja" Ministerstwa Zdrowia
oby jak najszybiej wprowadzli
do 240 zł/h ~ ok. 40 000 zł brutto maksymalnie na kontraktach
taka jest "rekomendacja" Ministerstwa Zdrowia
oby jak najszybiej wprowadzli

Jestem chłopem Mam 27 lat i nie chce mieć dzieci. Jestem z różową 1.5 roku i powoli zaczyna naciskać na ślub, wspólne mieszkanie, i w przyszłości dzieci. Ona jest 3 lata młodsza, ale ja tego nie widzę. Nie zarabiam dużo, ona też, już teraz często liczę kasę, a co dopiero jakby pojawił się dzieciak. Też za bardzo nie chce rezygnować ze swojego życia bo niezbyt lubię dzieci. Ostatnio byliśmy u jej kuzynów

omg Sikorski nie skrytykuje Netanjahu, bo nie pozwala mu na to jego żona11!!11oen
Tymczasem Pani Applebaum xD
źródło: {A9F186A8-7478-4BE6-9298-C5746FD38865}
Pobierz@Turin89 Ja to bym chciał żeby Radzio z żoną chociaż w 1/10 skrytykował Izrael tak jak krytykują Rosję ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Towarzysz_Moskvin: No tak, lepiej jakby wpadła do sejmu pajacować z flagą Izraela i swastyką jak Berkowicz.
Jakbyś zapomniał to Rosja zaatakowała graniczący z nami kraj i ich politycy oraz propagandziści regularnie grożą Polsce. Chyba oczywiste, że każdy
Niemcy też zaczęli łącznie ze sztabem nienawidzić Hitlera nie dlatego że wywoływał wojny i popełniał zbrodnie wojenne, a dlatego że te wojny zaczął przegrywać
Wystarczyło by żeby zamiast napisania o "niemożności znalezienia rozwiązania" użyła bardziej pasującego stwierdzenia o ludobójstwie i napadaniu sąsiadów. Od razu by się lepiej czytało ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
W którym miejscu napisałem, że nie ma problemu? Po prostu dla każdego, kto ma więcej niż 50iq, będzie oczywiste, że wojna, która toczy się obok nas jest ważniejsza.
źródło: 17767013450423299545831159719844
Pobierz@WscieklyIRozjuszonyManlet: Nie napisała nic na temat ludobójstwa, BTW nie wiem co tu do rzeczy ma konfa