Aktywne Wpisy
Dentoray +19
Po 2 latach bawienia się w bukmacherkę i obstawiania meczów za drobne, wyciągnąłem saldo z konta ile przelewów poszło do sts oraz superbet, oraz ile wpływów otrzymałem od tych dwóch bukmacherskich firm z powodu wygranych:
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
pieknylowca +72
źródło: 1000018035
Pobierz

Czy publiczna służba zdrowia jest lepsza niż prywatna? Zawsze korzystałem z prywatnej (znane sieciówki od pracodawcy) i nie mam raczej dobrej opinii o nich. Nie da się zbadać pacjenta w 15 minut a często zamiast dociekać problemu i szukać rozwiązania to na wszystko przepiszą leki. Tak samo nie chce im się nawet czytać wstępnej ankiety z objawami albo robią błędy przy wypisywaniu skierowań.
#lekarz #zdrowie #medycyna #nfz #medicover #luxmed #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Publicznie gdy nie wydajemy tyle co Niemcy/kraje skandynawskie to zawsze będzie c-----o.
Tylko z kolei gdyby nagle to zrobić na prywatną ochronę zdrowia to nagle się okaże, że ludzie będą umierać na potęgę, bo ubogich nie będzie stać. Albo będą zadłużać.