Wpis z mikrobloga

Dzien drugi WM właśnie obejrzany. Jak dla mnie ten weekend to idealne podsumowanie tego co się dzieje w #wwe. Pierwszy dzień to tak niesamowite g---o. Ludzie mówią, że niemal jak AI slop... ciężko w to uwierzyć, bo mam wrażenie, że i AI wypluło by coś minimalnie ciekawszego niż to. Potem dostajemy drugi dzień który już chociaż częściowo potrafi zainteresować człowieka. Ale nie potrafię tego traktować poważniej niż bait na to, żeby dalej to oglądać w nadziei, że coś się zmieni. A nie zmieni, następna WM będzie w Arabii, więc można się spodziewać jeszcze większego cyrku.
Potraktowanie Cody vs Orton w ten sposób to dramat niemal na równi duży jak spieprzenie retirement touru Ceny. Ten feud miał potencjał na all time classic.
I na koniec shout-out dla króla tego p---------a. Best in the World. To jak Punk potrafi wynieść każdego kilka poziomów wyżej to niesamowite. Pozwoliło mi nawet uwierzyć, że Roman jest w stanie dać fajne walki samemu xD
Vunshi - Dzien drugi WM właśnie obejrzany. Jak dla mnie ten weekend to idealne podsum...

źródło: obraz_2026-04-20_114816196

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vunshi Ja specjalnie czekałem z zawieszeniem suba na N, żeby to obejrzeć a tu się okazuje, że najlepiej by było obejrzeć highlightsy na yt…
  • Odpowiedz
  • 1
@Ademu: Juz od ponad roku tak mam przy kazdym PLE xD wstalem jeszcze nawet na pierwszy dzien WM, ale w polowie wylaczylem to w p---u i poszedlem spac bo szkoda marnowac czasu na to
  • Odpowiedz
nie potrafię tego traktować poważniej niż bait na to, żeby dalej to oglądać w nadziei, że coś się zmieni.

@Vunshi: najlepsze podsumowanie obecnej sytuacji w wwe
  • Odpowiedz
  • 3
@Wojt_ASR_: No niestety. I teraz wszystkie socialowe konta się na to złapią i będzie narracja o tym, że widać rękę HHH i dajmy mu gotować xD Błagam, już to czytam 3 czy 4 raz i się nic nie zmienia
  • Odpowiedz
@Vunshi: Nie miałem praktycznie żadnych oczekiwań co do WMki a i tak jestem zaskoczony jak bardzo udało im się ją s--------ć xD
Wejściówki jakieś biedne i bez polotu, mecze króciutkie (Vaquer vs Morgan to była ponoć najkrótsza walka kobiet w historii WM) za to reklam n------e tyle że blok na Polsacie może się schować. Totalnie nie było czuć że to WrestleMania, bo klimat jak na jakiejś mniejszej gali albo nawet
HrabiaTruposz - @Vunshi: Nie miałem praktycznie żadnych oczekiwań co do WMki a i tak ...

źródło: GpD-sUcX0AApi6L

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@HrabiaTruposz: z wieloma rzeczami się zgadzam. Totalnie nie było czuć że to święto wrestlingu. Ani wśród fanów, ani wśród wrestlerów.
Co do ladder matchu - teoretycznie nie mam nic do zarzucenia (oprócz ucięcia wejść zawodników). Ale mam taki problem ze, wrażenie jest takie że każda WM ma swój ladder match z wieloma osobami I nie są przez to w żaden sposób unikalne. No fajnie że mamy parę jakichś ryzykownych spotów,
  • Odpowiedz