Aktywne Wpisy

Lujdziarski +43
Jest dla was różnica między alkoholikiem wysokofunkcjonującym a tym "zwykły", bo dla mnie pijak to pijak i ostatnio miałem spinie o to z znajomym, który nadużywa alko xD

jmuhha +10
Wytłumaczy mi ktoś czemu teraz buduje się domy z pionowymi zamiast poziomymi oknami, które dają więcej światła? ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000029298
Pobierz

Potraktowanie Cody vs Orton w ten sposób to dramat niemal na równi duży jak spieprzenie retirement touru Ceny. Ten feud miał potencjał na all time classic.
I na koniec shout-out dla króla tego p---------a. Best in the World. To jak Punk potrafi wynieść każdego kilka poziomów wyżej to niesamowite. Pozwoliło mi nawet uwierzyć, że Roman jest w stanie dać fajne walki samemu xD
źródło: obraz_2026-04-20_114816196
Pobierz@Vunshi: najlepsze podsumowanie obecnej sytuacji w wwe
Wejściówki jakieś biedne i bez polotu, mecze króciutkie (Vaquer vs Morgan to była ponoć najkrótsza walka kobiet w historii WM) za to reklam n------e tyle że blok na Polsacie może się schować. Totalnie nie było czuć że to WrestleMania, bo klimat jak na jakiejś mniejszej gali albo nawet
źródło: GpD-sUcX0AApi6L
PobierzCo do ladder matchu - teoretycznie nie mam nic do zarzucenia (oprócz ucięcia wejść zawodników). Ale mam taki problem ze, wrażenie jest takie że każda WM ma swój ladder match z wieloma osobami I nie są przez to w żaden sposób unikalne. No fajnie że mamy parę jakichś ryzykownych spotów,