Aktywne Wpisy

Wergiliusz wskazał Dantemu X krąg piekła i rzekł do niego:
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Pytam się pod kątem tego, ze aktualnie jest promka na Trec na allegro https://allegro.pl/produkt/kreatyna-monohydrat-mikronizowany-bezsmakowy-trec-nutrition-500-g-374bee5f-a149-437e-8bc9-61b6c94f2ef6?offerId=17814949914 I zastanawiam się czy sobie nie zamówić.
Ogólnie zastanawiam się nad monohydratem a jabłczanem. Monohydrat jest najpopularniejszy a jabłczan bardziej naturalny i bardziej obojętny dla organizmu, ale mniej skuteczny . Chodzi mi generalnie o branie go przez długie lata i jakie mogą być skutki uboczne takiej suplementacji. Niektórzy z Was zapewne zajmują się zawodowo suplementacją i mają większe rozeznanie. Jak to jest z tą kreatyną ? Mono czy jabłczan ? Co zdrowsze na żoładek ?
#allegro #silownia #cwiczenia #fitness #kreatyna #suplementy
@marta_am: żadne w większości przypadków. i tylko mono bo reszta to są marketingowe ściemy że niby lepsze bo coś tam, w badaniach wychodzi że praktycznie nie ma żadnej różnicy a mono jest najtańsze
@arclex: u mnie były widoczne efekty w sile maksymalnej
Jak kalorie pozowała to do wody dodaje carbo
Witamina d3
Omega 3