Wpis z mikrobloga

#igrzyskabebzonow v8, pierwszy tydzien za nami

czy bylo dobrze? ciezko powiedziec

jest 146.95 kg ulancow mniej
sporo, nie ma co ukrywac
ale oczywiscie bylo 12 takich coalbo nie dolaczyli alboi nie wpisali wagi do dzis, maja wiec bana na v9

juz zostali w------i
po c--j sie zapisujecie jak nie dolaczacie albo nie wpoisujecie wagi?
teraz tak - regulamin mowi ze przegrani z kazdej grupymusza wpisac post na wykop z tlumazeniem co z----i i mnie zawolac i uzyc tagu naszego
kto nie zrobi do srody - wylatuje i mam w dupie wasze jeczenie

TOP zawodnicy tygodnia (masa w kg):
1. @Szszszszsz - 5.60 kg
2. @Fatlethix - 3.35 kg
3. @petugh - 3.25 kg

a procent owo
1. @petugh - 4.89%
2. @Szszszszsz - 3.99%
3. @KakaowyTaboret - 3.66%

jesli gdzies jest jakas rozowa to tez mam to gdzies, nie chce mi sie tego liczyc recznie wiec dane podaje mi skrypt:

grupa 1 (razem schudli: 16.75 kg) - wygrał @petugh (4.89%), przegrał @atol (-1.22%)
grupa 2 (razem schudli: 15.20 kg) - wygrał @Villthuriss (2.60%), przegrał @Magiel-19 (-0.21%)
grupa 3 (razem schudli: 9.60 kg) - wygrał @kracek (2.77%), przegrał @otkurzacz (-2.68%)
grupa 4 (razem schudli: 12.40 kg) - wygrał @Anonek463 (2.08%), przegrał @Dumpster (-0.95%)
grupa 5 (razem schudli: 20.20 kg) - wygrał @Login231 (2.95%), przegrał @dzidzi10 (0.00%)
grupa 6 (razem schudli: 18.10 kg) - wygrał @shiz323 (2.68%), przegrał @artklem (-0.83%)
grupa 7 (razem schudli: 12.70 kg) - wygrał @sealfoka (2.34%), przegrał @carumus1 (-1.94%)
grupa 8 (razem schudli: 29.75 kg) - wygrał @Szszszszsz (4.07%), przegrał @Drill (0.24%)
grupa 9 (razem schudli: 7.45 kg) - wygrał @Multipurpose_Labels (2.46%), przegrał @Riddex (-0.38%)

czylijak poisalem wyzej, te matoly po prawej musza napisac post albo leca w p---u, jestem dla was za dobry i to sie skonczylo, wkurzylo mnie te 12 debili co odpadli juz w 1 tygodniu

ogolnie to jak na razie discord sie rozruszal, jest kilka platkow sniegu co sie obruszjaa o rozne rzeczy ale nie wiem kto sie spodziwal glaskania po glowce czy tam cipce jak my raczej jestesmy wszyscy z-----i i wyzywamy sie bo co innego mozna robic z grubasami?
przeciez na komplementy nie zasluguja bo sa brzydcy, grubi i glupi
pamietajcie przegrani, w srode was wywale jak nie bedzie 9 wpisow na wykopie
i nie ma to byc "przegralem bo przegralem"

Ma byc napisane co z------s i najlepiej co planujesz zronic next week by nie przegrac

#odchudzanie #chudnijzwykopem #dieta #redukcja
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

grupa 3,4 i 7 ale wstyd

1 i 2 widać dlaczego są najchudsi bo najbardziej zdeterminowani a nie leniwe grubasy jak reszta
  • Odpowiedz
Jak się będzie najgorszy, w grupie 6 razy pod rząd to jakiś kupon na hotdoga się dostaje?
Dobra dobra, żart. Biorę się do roboty za siebie.
  • Odpowiedz
@wykopowy_brukselek: Kibicuję uczestnikom i będę czasem zerkał na wyniki. Sam się nie zapisałem, bo jestem gruby, głupi i aspołeczny. Na razie w kwietniu nic nie schudłem. W sumie to schudłem to co przytyłem XD Święta, choroba i waga taka sama jak na początku miesiąca. Pocieszam się losowymi wartościami z wagi, że mam 0,6% tłuszczu mniej i +0,4 kg mięśni. Więc waga ta sama, ale trochę lepiej :) Tej wersji będę
  • Odpowiedz
@m0rdeczka: uczestniczę;)
Tzn do tej pory ładnie chudłem a potem w przerwach tyłem bo jestem glupi bo sobie mówiłem ze jak osiągnę dobrą wagę nie bedzie mi się chcialo już robić nowych
Ale że teraz mamy grupę na utrzymanie wagi więc juz staram sie nie tyć
Ale ja jestem chudziak już, tzn mam pare cm w brzuchu do straty ale głównie to mięśnia chce nabrać bo mam bmi 22
  • Odpowiedz
@wykopowy_brukselek: no i super, to nieźle kg już musiałeś zbić przez te edycje, a z tym przybieraniem to norma, przynajmniej jest co zbijać potem :)

To może kolejny dla chudziaków do nabierania obwodów, a BMI trzeba wbijać na nadwagę
  • Odpowiedz