Wpis z mikrobloga

• 574
@Pokaczu: podobno autentyk, David się w tańcu nie p------i - Robercik powinien się uczyć. Ale aktualnie na jego socialach zostało tyle. W sumie ciekawe, że tyle razem wytrzymali, a podobno zostali małżeństwem typowo z rozsądku, a nie z miłości XD
StdPtr - @Pokaczu: podobno autentyk, David się w tańcu nie p------i - Robercik powini...

źródło: david

Pobierz
  • Odpowiedz
@FocentDiutt: @damianooo8 Jaja i brak taktu xD Reakcja bezpośrednio na jej słowa - super, wypominanie tego po latach, jeszcze w życzeniach urodzinowych? Mocno niesmaczne... Dobrze, że usunął, może mu się skojarzyło przy zdjęciu, nie podumał, zreflektował. Shit happens. No ale że chad? xD Jakby baba tak robiła to by tu były komentarze że p------a.
  • Odpowiedz
@mlesz: u Beckhamów, nic nie dzieje się spontanicznie. Myślicie, że ten program o nich nie miał scenariusza? David nie jest spoko typem, nie raz to udowodnił.
  • Odpowiedz
  • 46
@mlesz: zawsze śmieszy, fun fact, rodzice Victorii w 1995 roku sprzedali swoją hurtownię elektroniczną za równowartość dzisiejszych 16 milionów złotych. Faktycznie klasa pracująca ;)
  • Odpowiedz
@mlesz: @StdPtr Ale mnie rozwala to rozpływanie się nad "klasą pracującą" i przedstawianie tego jakby miała się wstydzić tego że akurat jest z dobrego domu czy klasy wyższej.

Non stop sie promuje patologie i wychwala takie pochodzenie - na tym swój wizerunek kreował m.in. JD Vance. Przed wyborami oglądałem ten "wspaniały" film o nim i to nic tylko pokazywanie że matka ćpała a ojca nie było i żyli w
  • Odpowiedz
nie ma zbyt wielu gorszych rzeczy w związku niż publiczne upokarzanie drugiej osoby

@volodia: nigdy nie powinien jej wypominać kłamstwa, Co z tego że kłamała? Spice musi kłamać, bo jest kobietą. A kobiety mają kłamstwo we krwi. Klasa robotnicza, doszła do wszystkiego samemu. BEZ Royce roysa rodziców.
  • Odpowiedz
@mlesz: zawsze śmieszy, fun fact, rodzice Victorii w 1995 roku sprzedali swoją hurtownię elektroniczną za równowartość dzisiejszych 16 milionów złotych. Faktycznie klasa pracująca ;)

@morghul:
Ej, ale to nie jest jakiś gigantyczny majątek. 16 milionów to może być wart taki trochę większy Januszeks, zatrudniający kilkanaście osób. To wciąż się mieści w definicji "małe przedsiębiorstwo".

O ile nazywanie ich "working class" to nadużycie, ale znani mi właściciele tego typu przedsiębiorstw
  • Odpowiedz