Wpis z mikrobloga

Hej,
Potrzebuję przenieś stronę jednej firmy i przypisane do domeny adresy e-mail na inny hosting z home.pl, który, jak się dowiedziałem, liczy sobie za takie podstawy 2,2k rocznie ( _).
Strona/wizytówka z informacjami o produktach i formularzem kontaktowym. Na adresach email ustawione są już jakieś foldery.
Zależy mi na tym żeby przejście było w miarę bezbolesne bo osoba która będzie się tym zajmować nie jest w takich sprawach biegła.

Możecie polecić jakiś hosting/ofertę?

#hosting #www #stronywww
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blaine_mono: Cześć, u nas 25 GB = 109 zł/rok, all inclusive (SSL, skrzynki, kopie - bez dopłat, bez gwiazdek).

Migrację robimy my - strona i skrzynki ze wszystkimi folderami przeniesione bez udziału Waszej osoby technicznej.

Opinie łatwo sprawdzić, a na naszym Discordzie można pogadać z userami i supportem zanim cokolwiek zdecydujesz.
  • Odpowiedz
@blaine_mono: Ja polecam Seohost.pl przeniosą Ci za darmo wszystko z home. I na pewno będzie taniej.
Jak będzie dla Ciebie dobra oferta, to daj znać, mogę zarzucić kodem rabatowym, który obniży koszt hostingu o -40%.
  • Odpowiedz
@blaine_mono: Polecam zerknąć do nas na ofertę mydevil.net. 
Dziś przy pierwszym wejściu dostajesz czasowy kod -30% ( bez 14-dniowego testu) + darmową bezbolesną migrację :)
  • Odpowiedz