Wpis z mikrobloga

Chuop kupił już buty. Taki model. I firma moja ulubiona Nike. Klasyczny wygląd. Jednolity czarny kolor jak chciałem. Zakupione na Vinted w bardzo dobrym stanie. Ktoś sprzedawał za 75 zł, ale zgodził się spuścić i kupiłem za 60 zł. Dzisiaj kupione rano, a wysłane do mnie o 14. Miałem więcej przeznaczone na buty, ale reszta będzie zaoszczędzona i pójdzie do skarpety. Pewnie jutro lub pojutrze będę szedł do paczkomatu po nie. Noszę rozmiar 41 - 26 cm. Będą na co dzień do chodzenia

#blackpill #modameska #obuwie #buty #przemyslenia #vinted #przegryw #pieniadze #nike #zakupy
tomwick55 - Chuop kupił już buty. Taki model. I firma moja ulubiona Nike. Klasyczny w...

źródło: 1000030087

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

pamietam, ze kiedys dawno temu, babcia miała jakas grzybice paznokcia, to dermatolog polecił spalic buty po zaleczeniu, bo pranie nic nie da, ehhh. Chłop odwazny, ja bym sie bał,
  • Odpowiedz
@tomwick55:
Tylko pamiętaj kolego aby mieć czyste te buty.

Często widuje młodzież w butach za 600-800pln (wg mnie drogie) a brudne, zaniedbane, jak zdjęte z ostatniego kloszarda... Źle to wygląda.

Może być skromnie ale schludnie.
  • Odpowiedz
pamietam, ze kiedys dawno temu, babcia miała jakas grzybice paznokcia, to dermatolog polecił spalic buty po zaleczeniu, bo pranie nic nie da, ehhh. Chłop odwazny, ja bym sie bał,

@abve-shinzzo:

Czy tym dermatologiem nie był Cejrowski? #pdk
  • Odpowiedz
  • 1
@entelodon192cm: Nie zrobiłeś mi przykrości. Można było nowe w sumie. Na wyprzedażach może raczej ciężko z tymi modelem. Nie widziałem jak patrzyłem. Czy z moim rozmiarem normalnie, bo sporo wyprzedane, to nie jest nowy model. Jak patrzę to za 200 nowe ponad by je wyrwał. Tylko widzisz, miałem budżet min 200 zł na początku, a maximum 300 zł, a maximum to też było, aby było, ale lepiej coś taniej. Druga
  • Odpowiedz
@tomwick55: A to ciekawe, czym je ODKAŻAŁEŚ i jak? Ja akurat butów jakoś nie mogę się przemóc, używek kupić i wolę jakieś zapychacze z Lidla, Biedry czy z Aldi na szybko brać niż markowe, ale po kimś
  • Odpowiedz