Wpis z mikrobloga

@Vezz: J-----e arkadikussa to obowiązek. Ale sugerowanie że miał jakiś wpływ na dziejów oraz jakiekolwiek mieszanie go z tym gdzie był tylko lektorem jest słabe. Ten zjeb zrobił na siebie tyle materiału że wyciąganie tego jest nie na miejscu.
  • Odpowiedz
@Vezz: Nie wiedział, pracując przy Dziejach wiedziałeś w sumie tylko tyle, ile się mieściło w twoich zadaniach. Wewnętrznie wszystkim koordynował Dark.
  • Odpowiedz
@Vezz: jak nie wiedział, to jest debilem, że firmował żebranie na Patronite swoim głosem i pseudonimem (bo się przedstawiał zawsze), przy projekcie który realnie nie istniał.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@kapix65:
Czy miał wplyw na powstawanie moda? Oczywiscie, ze nie. Czy byl niejako twarzą/głosem wielkiego scamu w historii moddingu? Owszem. Areczek też miał sam brać udział w tym modzie i użyczać głosu jakimś postaciom. Sam ma też jakieś znajomości w community gothica. Mamy udawać, że nie zadawał żadnych pytań i nic mu nie śmierdziało? Człowiek który użycza głosu ordo nie bedzie miał skrupułów by reklamować scam albo by reklamować cokolwiek
  • Odpowiedz
@Vezz: Latarnia twojego umysłu nie świeci zbyt jasno. Jest różnica między ambitnym projektem który po prostu nie wyszedł, a scam gierkami które od początku do końca są skokiem na kase. Ty nic nie wiesz(ja z resztą też) jak to wyglądało w środku. Andrzeja Marzeckiego równie dobrze można by było j---ć bo "przecież podkładał tam głos Gregowi" w największym scamie w historii moddingu. Ty pewnie nie wiesz jak wygląda prowadzenie tego
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@kapix65:

Wiadomo, chłopaki robili dobrą robotę, sytuacja w środku była tak wspaniała, że pewne osoby zabrały zabawki i uciekły tworzyć własnego moda o nazwie Archolos. Był tu nawet taki jeden co krótko przed wyciekiem i skasowaniem projektu zapewniał jak to wszystko wspaniale nie idzie, na pytania odpowiadał pasywno-agresywnie a na jakiekolwliek słowa zwiazane z pieniedzmi to juz pelny agresor wchodził. Po dziś dzień na ich ostatnim filmiku masz zablurowane kto
  • Odpowiedz
@Vezz: Proszę wskaż mi gdzie napisałem że sytuacja w środku była wspaniała ( ͡° ͜ʖ ͡°). Napisałem tylko że podjeli się wyzwania którego nie dali rady podołać i że nie warto za to j---ć całego zespołu i lektorka który był zleceniobiorcą(za tą rzecz dokładnie). W kwestia tego że ten mod powstawał od 2006 nie ma żadnego znaczenia. NAJMNIEJSZEGO. Tego typu projekty często są refactorowane, designowane od
  • Odpowiedz