Aktywne Wpisy

broker +71

Krupier +52
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

Udało się, życiówka sprzed 2 lat poprawiona o ok. 10 minut, jednak dziś nóżka ładnie podała.
Mimo, bólu piszczela na ostatnich 3 km cisnąłem jak wściekły.
Jak na 10 tygodni przygotowań to chyba spoko ;)
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem #sport #poznan #polmaratonpoznanski #polmaraton
Skrypt | Statystyki
źródło: zyciowa
PobierzKiedyś przez przypadek dowiedziałem się o półmaratonie (z dwoma podbiegami na każdym okrążeniu, 17 okrążeń) w okolicy który miał się odbyć za tydzień. Zapisałem się i następnego dnia postanowiłem przebiec pierwszy raz w życiu 10km na strzała, chyba coś tam chodziłem w międzyczasie bo kondycyjnie było słabo, wcześniej biegałem tylko w szkole.
Półmaraton ukończyłem w czasie 1h 50 minut jakoś.