Aktywne Wpisy

CzekoDonut +122
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +290
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Slodki boziu jak juz lekarz w szpitalu doswiadcza mobbingu.... nie ma nadziei dla tego kraju...
Ja bym sie wyprowadzil do Kanady do Vancouver albo do Australii / Nowej Zelandii. Chociaz w PL ciagle korzystasz z prawie niewolniczej pracy wszelkich usług.
Trzeba bylo isc w zdalne opisywanie zdjec RTG z Seszeli
dokładnie, polecam Australię, top świata jeśli chodzi o życie, kraj zadbany, fajni ludzie, zadowoleni mili, natura przepiękna na zielonych wybrzeżach,
Siedzę tu drugi raz 3 miesiące na wakacjach
W małych miastach natomiast szukają lekarzy bardzo pilnie. Tam jednak trzeba się przygotować na to, że oprócz ordynatora wszyscy lekarza będą zza granicy - oczywiście również bardzo wielu Polaków, dzięki czemu atmosfera jest zazwyczaj dość
No i Ostblok to dla nich nie ten sam czlowiek co Niemiec.
Jestem w tym kraju ponad 15 lat i nie mam zludzen, Grüezi. Mersi vielmol.
72% pi razy drzwi z krajow osciennych. Reszta to miedzy innymi Polacy Czesi i Litwini
Problemem jest uwaga to- ze brakuje pieniedzy. W Szwajcarii o braku pieniedzy mowic nie wolno, bo to niczym imputowac o braku ewangelizacji w PL -
Opłaca się jako zabiegowiec wyjeżdżać jedynie na krótkoterminowe szkolenia czy staże.
@Coxex: tylko że u nas jest problem żeby wyjechać na kursy specjalizacyjne, byłem na jednej konferencji za którą musiałem sam zapłacić i wziąć urlop wypoczynkowy
Pieniadze w DE tez coraz mniejsze jak chce sie dorabiac. Dawneij bylo 115 brutto/h teraz jest 100 i jest juz dobrze. Mowie o stosunkowo dlugich zleceniach dla freelancera.