Aktywne Wpisy

Piottix +1024
Boli mnie że jakieś popularne grupki celebrytów oddają 0,01% swojego miesięcznego dochodu charytatywnei i wszyscy biją im brawo. A kiedy ja oddaje połowę w podatkach i ledwo wiążę koniec z końcem to nikt plusa nawet nie da
#latwogang
#latwogang

LuckyStrike +70
Chciałem bez ironii podziękować Marcinowi. Pomaga mi w abstynencji w której trwam od stycznia. Odkąd zrobiło się ciepło to czasami nachodzi mnie ochota na zimne pifko. Wystarczę że włączę wtedy na kilka sekund jego gniota i popatrzę na ten opuchnięty ryj to od razu mi się odechciewa. Okun!
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: fe81d5a69268568cbded596babc57bcc44d6a58e27348f5a82de67fe8dfbea31
Pobierz

Ale ja wyjdę z tego, dzisiaj zacząłem pisać CV, rwąc włosy z głowy, bo ADHD mi wszystko uprzykrza, jedno wielkie piekło w głowie.
Pójdę się leczyć, dostanę od lekarza amfe farmaceutyczną i mój mózg wreszcie zacznie działać prawidłowo, dopamina pojedzie do kory przedczołowej i zniknie prokrastynacja, chaos, brak skupienia, frustracja, lęk, opór.
Jeszcze coś osiągnę. Zmienię tą robotę za 6,5 k na taką chociaż za 8 i to już będzie progres w kierunku skali.
Mam wszystko i ogromny potencjał, ale ADHD zjepało mi całe zawodowe i prywatne życie.
Ale jednak. Łut nadziei, łut, że do czasu zakupu mieszkania z dziewczyną i nokautu finansowego TRAFIĘ NA ŚMIECIUCHA CO ZROBI 10 K PROCENT!
Ale dobrze wiemy jak będzie chłopaki. :(
#pracbaza #praca #pracait #gielda #inwestowanie #meczennicyxtb #adhd
Życie jakoś znajdzie sposób - najważniejsze to się nie poddawać i cały czas próbować być lepszym człowiekiem, zarówno zawodowo, jak i prywatnie.
Dekadę temu byłem kompletnie zagubionym typem, który dopiero zaczynal swoją pierwszą pracę za oszałamiające 1300zl / miesiąc.
Ja za zbyt inteligentnego się nie
Reddit to lewackie bagno.
Najwieksza karuzela s----------a tam to #antiwork. Ale z mocnym potencjalem humorystycznym
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Skipi1111: proponuje jeszcze forum bankiera !
Jak wyjasnisz inaczej, ze w Polsce jest wszystko takie drogie?
“ Przez tą ankietę co wam wczoraj wysłałem mam doła, bo co druga osoba w tym kraju ma już minimum ten milion oszczędności “
a gdzie tag #heheszki ?
@MakiawelicznyAltruista: w Warszawie / Mazowieckim może i tak. Na wsiach niemożliwe żeby ludzie mieli takie pieniądze w tapczanach chyba że liczyć zakredytowany sprzęt rolniczy i ziemię