Wpis z mikrobloga

@Nighthuntero: przecież on był w partii orbana, był w-------y na wewnętrzne układy a reszta wsio zostaje, zaślinieni razem nawet nie przebadali co to za kandydat tacy to fachowcy od polityki
  • Odpowiedz
  • 1
@Nighthuntero: przecież on był w partii orbana, był w-------y na wewnętrzne układy a reszta wsio zostaje, zaślinieni razem nawet nie przebadali co to za kandydat tacy to fachowcy od polityki

@panDario: Kogo to obchodzi, przynajmniej się uśmiecha no i Urszula go lubi
  • Odpowiedz
@Nighthuntero w tym calym wydarzeniu najbardziej cieszy nie lewakow, tylko kumatych ludzi to, ze bozyszcz prawakow, ktory z kumplami zrobil sobie panstwo na wlasnosc, konczy z tak slaba gospodarka, tyloma aferami i tak absurdalna propaganda, ze pomimo majstrowania przy ordynacji przegrywa tak znaczaco wybory. to pokazuje, ze bog nie jest po stronie nacjonalistow i populistow i Europa wcale nie idzie w te strone :)
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: ale wiesz, że po tylu latach, to oni nie mają wyjścia, są uzależnieni od ruskich w tej chwili. Zanim im się uda zdywersyfikowac źródła, to trochę minie. No ale to trzeba nie być debilem, żeby zrozumieć.
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: skoro nie mają żadnych zakontraktowanych alternatyw to nie wiem czego oczekujecie. Muszą to zrobić. Pytanie jak się zachowają dalej. Inna sprawa, że jedyne oczekiwanie od nich to nie mieszanie w polityce wewnętrznej EU.
  • Odpowiedz
@emptr: dokladnie, ludzie myla strategie z taktyka. Taktycznym wyborem jest rozmawiac z ruskimi zeby nie zamarznac zima. Startegicznie trzeba sie od nich uniezaleznic. Zanim zbuduja nowe lancuchy dostaw troche minie. Zakute lby nie rozumieja ze polityka to tradeoffy
  • Odpowiedz
@Nighthuntero: to jest śmieszniejsze niż Gosia Gosia, jak sobie przypomnę te paski, najazd na republikę, fikołki i zazdrość względem Węgrów, a tu taka weryfikacja. Nagle cicho.
  • Odpowiedz
@panDario: Ja myślę, że jeszcze UE oraz Rudy zatęsknią za Orbanem.
Magyar sam podkreślał przed wyborami, że na pierwszym miejscu będzie stawiał Węgry.
Dlatego jestem bardzo ciekaw jego ruchów i komentarzy UE, jak i samego Rudzielca (ciekawe, czy będzie kręcił rolki, jak dzwoni do Magyara).
  • Odpowiedz