Aktywne Wpisy
xeyes +252
Chłop na reddicie chwali sie, że kupił chatę w Szwajcarii na kredyt hipoteczny z oprocentowaniem 1,26%. U nas standard to 7%. Ale nas ruchają banki, my to chyba faktycznie tak lubimy xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny #deweloperka
#nieruchomosci #kredythipoteczny #deweloperka
źródło: image_picker_909DD752-508A-44AC-BB45-2FE1B97944A9-20891-000007652D4A5270
Pobierz
wypiszwymaluj +118
Najsilniejsi ludzie na świecie:
1. Marta Frej
2. Mariusz Pudzianowski
#bekazateistow #gimboateizm #katolicyzm
1. Marta Frej
2. Mariusz Pudzianowski
#bekazateistow #gimboateizm #katolicyzm
źródło: 736172746_1467481575415142_3767596849965622396_n
Pobierz

mam obecnie Teleelevidenie (głównie na co dzień i do PPV) oraz Trexa (bardziej pod VOD).
I mam takie pytanie: jak to jest możliwe, że na telefonie Teleelevidenie działa płynnie, bez przycinek, a na moim Samsung TV z aplikacją Smart IPTV co jakiś czas się tnie? Muszę wtedy przełączać kanał do przodu i do tyłu, żeby znowu ruszyło. Na telefonie w tej samej sieci nie mam żadnego problemu.
Telewizor jest podłączony do internetu kablem i działa w tej samej sieci co telefon, więc trochę mnie to już zaczyna irytować. Miał ktoś podobny problem i znalazł jakieś rozwiązanie?
Dodam, że playlistę mam wrzuconą przez HTTP (bez „s”), tak jak mi polecano.
Drugie pytanie: gdybym przeszedł z Teleelevidenie na TVTeam, to czy mają tam PPV, np. walki bokserskie albo KSW? Nie mogę u nich znaleźć tej informacji.
Pzdr.
#iptv #teleelevidenie #tvteam #trex
@marlod: czyli będziesz oglądał tylko home box i seriale lpg?
Samsung nie ma Androida, na c--j się wypowiadasz jak nie masz pojęcia to ja nie wiem.
Właśnie się wprowadziłem do nowego domu i kupiłem 83-calowego potworka OLED. Trafiła się dobra cena, więc się skusiłem. Miałem świadomość, że system w Samsungu nie jest idealny, ale liczyłem, że IPTV ogarnie bez problemu.
Przełączyłem TV z kabla na Wi-Fi, bo czytałem, że karty sieciowe w telewizorach potrafią być słabe i ograniczać przepustowość, ale u mnie praktycznie nic to nie zmieniło.
Najbardziej
źródło: 20260420_160339
Pobierz@murhaf: no, tylko, że OP pisał, że ma Samsunga
Jeśli chcesz wypróbować tvteam to dają 3 dni testu gratis, jednak żadnego ppv nie pokazują.