Aktywne Wpisy

faen0 +47
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

#blackpill #redpill
źródło: Przechwytywanie
Pobierzźródło: cxc
Pobierzźródło: xxx
Pobierz11 Rzekł Bóg: «Któż ci powiedział, że jesteś nagi? Czy może zjadłeś z drzewa, z którego ci zakazałem jeść?» 12 Mężczyzna odpowiedział: «Niewiasta, którą postawiłeś przy mnie, dała mi owoc z tego drzewa i zjadłem». 13 Wtedy Pan Bóg rzekł do niewiasty: «Dlaczego to uczyniłaś?» Niewiasta odpowiedziała: «Wąż mnie zwiódł i zjadłam». [...]
16 Do niewiasty powiedział: «Obarczę cię niezmiernie wielkim trudem twej
Trochę mnie bawi, że jak przychodzi co do czego, to jednak o ich wartości stanowi status faceta. Czyli niby 100 lat feminizmu, a kobiety i tak kochają patriarchat
@1-1-1-1: no ciekawe kto kolportoruje ten oświecony przekaz Colombo.jpg
Skąd wy się bierzecie
Nowsze badania wskazują, że liczba jest dużo wyższa i wynosi ponad 50%.
Wpisz "foodie call" w wyszukiwarkę i dowiesz się więcej.
źródło: 1000007472
Pobierz