Aktywne Wpisy
bulba1605 +453
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +13
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#myslistwo #bekazpodludzi
źródło: asd
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Ecooo: ten tok myślenia jest błędny. Lewactwo to najlepsze co spotkało ludzkość.
Komentarz usunięty przez autora
A większość ludzi uzywajacych tego zwrotu nie wie nawet, że to po prostu "zdrowy rozsądek".
@Hadolf_Itler: Chcesz powiedzieć, że w średniowieczu na polowaniach były tylko osoby powyżej 18 roku życia (czyli to co rozumiemy przez słowo pełnoletnie dzisiaj), czy o co Ci chodzi?
Bo poki co kolega @zalogowany_user nie napisał nic
źródło: ImageBy_Preston_Burger_rack_5
Pobierz