Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Rumbowy +547
Co ja o-------m XDDDD
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja
Robie zakupy w biedrze i patrze a tu kolega z roboty stoi kawałek dalej, ale tyłem. Jest grubszy, ale nie aż tak gruby jak ja. Zachodze go po cichu od tyłu, wpadam na niego celowo i mówie głośno "Uważaj jak chodzisz grubasie!". Odwraca się i to k---a nie on XDDD. Obcy facet ja p------e. Zacząłem go przepraszać i uciekłem, a typ w szoku, nawet słowa nie powiedział. Kompromitacja

![[AMA] Diagnosta na okręgowej stacji kontroli pojazdów](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7a8f82bd3a415ef5bafba54c84abfa89d5650717fcf8bf2a86aff6e86bff5f99,q80.jpg)

37 lat - sam prowadzę całkowitą abstynencję od wielu lat. W przypadku świąt gdy ktoś poleje, 2-3 kieliszki i mówię stop.
W---a:
1. Wyobraź sobie, że ktoś przygotuje super potrawę na święta, a już ktoś z rodziny Ci polewa. Dopiero delektowałeś się gołąbkiem, krokietem, dobrą rybą i już pij, zabij smak, żeby Ci mordę wykręciło
2. Później idziesz do domu, chcesz jeszcze trochę popracować, zobaczyć jakieś film, ni cholera, gorąco, ciężko się myśli - dzień stracony
Dlatego w większości odmawiam piwa, wina, w---a to kieliszek z grzeczności.
Dobrze, że to się zmienia. jeszcze 15 lat nie do pomyślenia.
Dzisiaj na większości uroczystości w rodzinie... prawie nikt nie pije :)
#a-----l #alkoholizm #wodka #p--o #wino
źródło: image
Pobierz@Pulkownik_Wolodyjowski: mi potrzeba 0,7 by coś poczuć xD "grubość nie radość" xd
@Pulkownik_Wolodyjowski: Bez kitu. To zdanie zabrzmiało generalnie jakby je wypowiedział Ferdynand Kiepski xD
@luke-mat: Moim zdaniem obecnie powód nie picia przez wiele osób na takich uroczystościach jest jeszcze trochę inny, dziś tak naprawdę każdy przyjeżdża bardzo często samochodem na takie uroczystości a jak jesteś normalnym człowiekiem to nie pijesz jak wiesz, że masz jechać. Poza tym mega popularne zrobiło się p--o 0% chociażby
@ExtraIntrowertyk: Ja przede wszystkim nie rozumiem takiego terminu jak ''z grzeczności'' odnośnie picia alkoholu. Mówisz, że nie i tyle. Ze mną się nie napije? Nie i tyle.