@sarnita: @xyz_xyz @o__0 121 sztuk udało się zwrócić. Oczywiście po zapchaniu przeze mnie butelkomatu musiałem pójść po obsługę. Całość zajęła mi 45 minut z transportem...
@shitman6: 45 min Twijego czasu, transport powietrza w siatkach, nastepnie transport tych pozgniatanych butelek duzym zestawem uj wie gdzie xD, drozsze smieci bo brak butelek-srodowiskowo i spolecznie sie to w uj oplaca xD
60,50 zł Paliwa spaliłem pewnie za 10 zł bo mieszkam daleko od marketu. Obsługa też w-------a bo im ktoś dupę zawracał pół godziny przed fajrantem. Cały ten system jest do zaorania.
@shitman6: po co pijesz wodę w butelkach? Woda w kranie jest zdatna do picia, a być może nawet lepsza, niż ten źródlany Polaris. Twój budżet ci podziękuje. No i na czasie też zyskasz.
@shitman6: żenujące jak dla mnie tak dawać sie robić przez jakiś głupi system. Dzisiaj widziałem dzieciaka na oko 11 latka ma hulajnodze z takimi właśnie siatkami odjeżdżał śmietniki nas osiedlu i nadmuchiwal te puszki i butelki.. smutny widok,
#systemkaucyjny #bogactwo #gorzkiezale #zalesie #zlodzieje
źródło: 3186
PobierzIle hajsu odzyskales?
Paliwa spaliłem pewnie za 10 zł bo mieszkam daleko od marketu.
Obsługa też w-------a bo im ktoś dupę zawracał pół godziny przed fajrantem.
Cały ten system jest do zaorania.
@o__0: w podstawówce chodzilem z klasa sprzątać do lasu. Nigdy nie czułem sie menelem.
Menelem jest ten kto śmieci a nie ten kto sprząta
@paul772: ten co śmieci to patologia, a ludzie którzy stoją w kolejce żeby zwrócić puszki/butelki kojarzą mi się z menelami
co upokarzającego jest w dbaniu żeby wokół bloku było czysto? Sprzątanie kociej kuwety też upokarza?