Aktywne Wpisy

l3gend +146
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

niebadzogrem +15
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

Po odkręceniu głównego zaworu po zimie zauważyłem, że delikatnie cieknie spod śruby zaznaczonej na grafice. To zdaje się nakrętka dociskająca uszczelnienie. Niestety musiałem ją dokręcić dość mocno, aby przestało kapać, i wtedy okazało się, że nie byłem już w stanie kręcić uchwytem ani w prawo, ani w lewo. Dopiero po poluzowaniu tej nakrętki znów mogłem odkręcać i zakręcać przepływ wody, ale wtedy znów zaczynało cieknąć. O co tu chodzi, jest na to jakaś rada? Mam w tym miejscu już nawinięte trochę taśmy teflonowej (może za mało?).
Podsumowując: jestem w stanie uszczelnić to miejsce po mocnym dokręceniu zaznaczonej nakrętki, ale wtedy blokuje się pokrętło.
Z góry dzięki za wszelkie rady. Pozdrawiam!
#hydraulika #remontujzwykopem #remont #pytaniedoeksperta
źródło: 11
Pobierz@niecodziennyszczon Chodzi o to, że mogła się po latach ubić i jest nieszczelna?
@darek-jg One będą lepsze niż taśma teflonowa, która już tam mam?
@halfoat Z wymianą całego gwintu może być problem, ze względu na to jak to jest obecnie zamontowane. Całość jest dość głęboko wpuszczona w płytki na ścianie. Do tej śruby uszczelniającej jeszcze jestem w stanie sięgnąć kluczem, głębiej będzie mega ciężko, a nie