Aktywne Wpisy

Kampinos +69
#samochody #motoryzacja
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
źródło: 000LIHFNNDWJWWXW-C461_webp
Pobierz
krucjan +117

Projekt śledziłem odkąd się pojawił pomysł odświeżenia tego moda gdzieś 2 lata temu, w maju 2024 jakoś tak.
Grałem w testówki w tamtym roku, było OK.
Ale teraz to czapki z głów, modzik jest bardzo dopracowany i ma jakieś pojedyncze problemy już tylko.
Modzik znacznie lepszy niż patologiczne NB przesycone gowno-contentem i klasami z czapy. Po prostu goticzek 2 wzbogacony o nowy content, ale nie do przesady.
#gothic #returning
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-18 065901
PobierzNie ma pustyni adanosa ani asasynów.
@vanbolko lore gothica nigdy nie było szczególnie spójne i logiczne więc w dupie mam czy to pasuje czy nie. Wątek opiekunów jest fajnie poprowadzony i robi się to nawet spoko.
Ret Leg jest robiony przez kilka osób. Jedyną mocno kontrowersyjną zmianą jest wywalenie z gry 7 rozdziału, który sztucznie wydłużał grę i był zbugowany bardziej niż gry bethesdy i piranhii na premierę razem wzięte. Poza tym to stary returning w którym ponaprawiano błędy i wywalono najgłupsze pomysły ruskich modderów.
W modzie nie ma progów PNowych. Tzn jakieś tam są ale tylko od wartości bazowych, tabliczki i bonusy ładujesz na bieżąco przez całą
Niestety własnie new balance ma jedną wielką zaletę mimo tej pustyni adanosa, koalni orków i lodowej krainy, których nie lubię - build maga jest w dechę niezależnie od gildii. No to wyproóbujemy rebelance przy najbliższej okazji
lodowej krainy, kopalni orków (chyba najbardziej nie lubię tej lokacji wraz z miastem orków), pustyni adanosa (ma klimat, ale za dużo backtrackingu) a zostawił opiekunów.
Ogólnie jeszcze w NB nie